Ny forward klar för QPR
Macauley Bonne har skrivit 3-års kontrakt med QPR

Ny forward klar för QPR

Under fredagen blev det klart att QPR köper loss den 24-åriga forwarden Macauley Bonne från League One-laget Charlton

Under fredagen blev det klart att QPR köper forwarden Macauley Bonne från Charlton. R´s lär ha lagt ett par bud tidigare som har nobbats och påstås nu ha fått betala runt £2 miljoner för att få Charlton att sälja. Det har funnits intresse från ett antal klubbar, bl.a Huddersfield, Barnsley och Swansea, för Bonne som nu alltså blir kvar i London.

Bonne är född den 26 oktober 1995 i Ipswich av Zimbabwiska föräldrar. Med dubbla medborgarskap har han haft chansen att få spela för England eller Zimbabwe och det har blivit 1 U23 match och 2 A-landskamper för Zimbabwe än så länge


Han spelade som barn för Ipswich innan han som 14.åring började i Colchester Utd´s akademi. Han debuterade i League One veckan före sin 18-års dag när han fick göra ett kort inhopp mot Shrewsbury. På 18-årsdagen fick han hoppa in efter 62 min i matchen mot Peterborough och gjorde matchens enda mål efter 8 min på planen.

Det blev totalt 15 mål på 84 matcher i Colchester innan han i juli 2017 skrev på ett 2-årskontrakt med Leyton Orient i National League.Där lossnade det rejält. Det blev 49 mål på 103 matcher i Leyton och det ledde till ett 3-års kontrakt med Charlton som då spelade i Championship. Han fick speltid i 34 matcher där och lyckades under den tiden göra 11 mål, men det räckte inte för att hjälpa Charlton att hålla sig kvar i Chippen.

Nu får han chansen i Chippen igen iom flytten till W12. Kontraktet är på 3 år och klubben har en option att förlänga det med ytterligare 1 år. Han har tilldelats tröja nummer 7 och borde vara spelklar redan till helgens match mot Sheffield W.


Vi noterar också att den 19-åriga backen Aaron Drewe har lånats ut från U23-laget till Oxford City, hemmahörande i National League South. Utlåningen gäller i första hand 6 månader

Jörgen Tjärnström2020-10-02 18:53:00
Author

Fler artiklar om QPR