QPR lånar in Geoff Cameron

QPR lånar in Geoff Cameron

Det har varit känt ett längre tag att QPR har velat förstärka försvaret innan lånefönstret stänger och vid lunchtid blev det klart att man lånar den 33-åriga all-round spelaren Geoff Cameron från Stoke

QPR lånar alltså in den amerikanska all-round spelaren Geoff Cameron. Cameron är född i Attleborough, Massachusetts och efter college blev han år 2008 draftad av Houston Dynamo i MLS.

Det blev 4 säsonger och 116 matcher i Houston innan han värvades till Stoke säsongen 12/13. Där har han varit ordinarie tills han säsongen 16/17 drog på sig en knäskada. Förra säsongen blev det 21 matcher i Stoke-tröjan, men den här säsongen har det inte blivit någon speltid alls trots att det är en mycket all-round kunnig spelare som kan spela mittback, ytterback och mittfältare.

På sociala medier är Stoke-fans besvikna att man lånar ut honom, vilket inger förhoppningar om att det kan vara en bra deal för QPR. Cameron har spelat 55 landskamper för USA och spelade bla från start i tre av fyra matcher under VM i Brasilien 2014.

Lånet gäller för resten av säsongen, han finns med i truppen till morgondagens match mot Birmingham och han kommer att spela i tröja nummer 5

Jörgen Tjärnström2018-08-31 17:32:28
Author

Fler artiklar om QPR