QPR möter Sunderland i tredje omgången
Glada miner uppe på Stadium of Lights bortaläktare när QPR senast mötte Sunderland i februari 2015. Blir det nya segervrål i mitten av september?

QPR möter Sunderland i tredje omgången

Queens Park Rangers har något så exotiskt som en Cup Run på gång. Efter att med viss möda tagit sig förbi League One-lagen Swindon och Rochdale lottades man på onsdagkvällen mot Premier League-laget Sunderland.

Trots att ganska blekt facit resultatmässigt under de senaste Premier League-sejourerna så har QPR ganska bra facit mot Sunderland med 3 raka segrar de 3 på de 3 sista mötena. Senaste mötet var en tisdag kväll i februari 2015, QPR åkte upp till Sunderland med 11 raka bortaförluster i bagaget. 5 tappra svenskar trotsade de omöjliga oddsen och den taskiga speltiden och bilade ner från Edinburgh och hämtade hem en stabil 2-0-seger efter ett drömmål av Bobby Zamora.

Sunderland har inlett säsongen med två uddamålsförluster i ligan och tog sig ikväll vidare i cupen med ett sent mål hemma mot Shrewsbury. Senast QPR vann två matcher i ligacupen var 2009/2010 då Chelsea blev försvåra (0-1). Ligacupens tredje runda avgörs 20-21 september.

Henrik Swende2016-08-25 00:13:57
Author

Fler artiklar om QPR