QPR sparkar Jimmy Floyd Hasselbaink
QPR lyfte aldrig under Hasselbaink, truppen förbättrades men resultatraden blev den samma som under Redknapp och Ramsey.

QPR sparkar Jimmy Floyd Hasselbaink

Jaha, då var det dags igen. Queens Park Rangers sparkar sin manager Jimmy Floyd Hasselbaink efter 11 månader i klubben. Facit efter 47 var tämligen jämt fördelat mellan vinster, kryss och förluster, men förmodligen var det mer än bara den uteblivna jakten på en playoffplatsen som fällde avgörandet. Senaste veckan har rykten gjort gällande att Tim Sherwood skulle vara på väg att ta över, ett namn som inte verkar vara så populärt i W12.

bekräftades av QPR själva, att Jimmy Floyd Hasselbaink lämnar klubben lägligt nog inför ett landslagsuppehåll. Efter matchen fick Hasselbaink mängder av frågor om sitt eget vara eller inte vara i klubben, han svarade att han hoppades han skulle få mer tid men så blev alltså inte fallet.

Nu kommer den sedvanliga ryktes- och bettingkarusellen kring QPRs näste manager återigen sätta igång. Tim Sherwood ligger som sagt, trots sin väldiga impopularitet hos QPRs supportrar, i vinnarhålet. Big Sam nämns också, men om Telegraph-skandalen hade något att göra med Jimmy Floyd Hasslebainks uppsägning att göra så lär inte han vara ett namn för QPR.

Henrik Swende2016-11-06 00:05:09
Author

Fler artiklar om QPR