QPR ställs mot Plymouth i ligacupen

2020/21 börjar ta form för QPR, nyligen spikades träningsmatcher mot Wimbledon och Oxford och helgen runt den 12 september är det tänkt att ligan ska kicka igång. I dag lottades man mot Plymouth Argyle borta i ligacupen, en match som kommer att spelas en vecka före seriepremiären.

Queens Park Rangers och Plymouth har inte mötts sedan 2010, då pilgrimmerna senast var uppe i the Championship. QPR vann i mars med 2-0 på Loftus Road och gästerna hade Jamie Mackie på topp, ett par månader senare gick han till Rangers och kom att bli en av årtiondets mest älskade spelare i tvärrandigt med 24 mål på 150 matcher. Så många matcher är det inte många som kommit upp i hos Rangers under 2010-talets duktiga rotation i spelartruppen.

Att QPR inte är något cup-lag är ett understatement, men man har i alla fall överlevt ligacupens första omgång i 10 år i rad. Plymouth låg i våras på tredje plats i League Two med 3 poängs marginal och 9 matcher kvar att spela när fotbollen i England avbröts. Det ledde till att man nu flyttats upp till League One efter bara behövt harva en säsong nere i Englands fjärde liga.

Henrik Swende2020-08-18 11:56:44
Author

Fler artiklar om QPR