Lagbanner

Reservlagsmatch avbruten efter slagsmål

Spelare och ledare från bägge lagen slogs och polis fick kallas till platsen.

En träningsmatch mellan QPRs reservlag och Chinas U23-landslag på träningsanläggningen Harlington på onsdagen fick avbrytas mitt i den andra halvleken efter ett slagsmål mellan lagens spelare och ledare slutade med att en av Chinas spelare fick föras till sjukhus med en befarad käkfraktur.

Matchen var full av fula tacklingar och efterslängar redan från början och det hela urartade när en av Chinas anfallare, som hävdar att han blev provocerad, hoppade på en av Rangers försvarare. Rangersspelaren, som sägs vara någon av backarna Pat Kanyuka eller Aaron Goode, fick hjälp av en tillskyndande lagkamrat och efter bara några sekunder var spelare, avbytare och ledare från bägge lagen inblandade och det delades ut både knytnävar och sparkar.

Matchen dömdes av rutinerade Dermot Gallagher, som förväntas rapportera händelsen till FA.

Det hela är naturligtvis inte någon bra publicitet för någon och det är även mycket illa när lagens ledare blandar sig i det hela. Något som Rangers reservlagscoach Richard Hill enligt uppgift fick höra genom bägge öronen från en förälder till en av QPRs ungdomsspelare.

Klubbens officiella hemsida meddelar att man tar avstånd från det inträffade och att man tillsatt en intern utredning av händelsen. Det är inte omöjligt att händelserna påverkar vilka spelare som tas ut i truppen till matchen mot Southend i morgon.

QPR ledde matchen med 2-1 då den avbröts. Målen gjordes av Paul Furlong och Marc Nygaard. Övriga QPR-spelare i matchen var bland andra Jake Cole, Mauro Milanese, Jimmy Smith, Stefan Bailey och Zesh Rehman.

Källor: www.qprdot.org, www.qpr.co.uk, www.rivals.net.

Simon Ståål2007-02-08 13:48:00
Author

Fler artiklar om QPR