Aylesbury - QPR 0-2

Nyförvärven nätade och Delaney imponerade åter när QPR tog första segern!

Det var ett något mer skärpt QPR som besökte Lloydys hemmastad Aylesbury för ett möte med "the Ducks". The Ambassador har utlovat en fylligare rapport från matchen senare så här kommer endast en kort sammanfattning. Inte heller denna match var någon riktig höjdare men nu lyckades iallafall Rangers göra mål, två stycken dessutom och det var nyförvärven Sabin och Ainsworth som fick göra sina första strutar i den blåvitrandiga tröjan.

Ainsworth gjorde 1-0 på en felträff i första halvleken som i övrigt dominerades av QPR, bl a så hade Paul Furlong ett par vassa chanser som dock ej resulterade.

I halvlek vaskade "Ollie" om rejält i laget, 7 spelare byttes och publiken fick bl a se ytterligare en provspelare, Marvin Robinson som förra året för övrigt gjorde mål på QPR då han spelade i Tranmere.

Efter pausen så gjorde Eric Sabin 2-0 på ett snyggt inlägg från Wes Daly, bara minuterna efter det att samme Sabin missat en öppen målchans. Den franske anfallaren borde dessutom ha fått en straff i slutskedet då han drogs ner i straffområdet, den enligt rapporterna svage domaren valde dock förvånande nog att blåsa frispark för Aylesbury.

Clive Delaney gjorde åter en stark insats i försvaret och nu är det frågan om mittbacken inte snart får ett kontraktsförslag från "Ollie", det kan behövas då vi ju för närvarande har få försvarare i truppen. Newey och Robinson var mindre bra.

Nu väntar några dagars hårdträning innan QPR på lördag beger sig till Kettering. Enligt rapporterna ser många av spelarna fortfarande något sega ut men än så länge är detta förlåtligt, det är ju inte förrän från och med den 9 augusti som toppformen skall infinna sig!

Att notera för övrigt från matchen var att Simon Stainrod och Ian Gillard av någon okänd anledning stod uppsatta som avbytare i QPR. Det blev aldrig aktuellt med några inhopp då de båda legendarerna inte var närvarande...

Laget:
Day (Culkin), Forbes, Padula (Daly), Delaney (Carlisle), Carlisle (Bean), Palmer (Bircham), Ainsworth (Oli), Bircham (Pacquette), Furlong (Robinson), Gallen (Sabin), Newey (Gallen).

Ej använda avbytare: Ian Gillard och Simon Stainrod

---------

Lloydy lämnade sedemera in en rapport från matchen och dess efterspel, den återfinns här!