Queens Park Rangers - Bristol City 1-1 (0-0)

Bara en poäng trots övertag i bollinnehav och målchanser.

Fredrik Montgomery från QPR-redaktionen såg matchen på plats på Loftus Road i lördags och kommer med en utförligare rapport under måndagen

Trots att man dominerade matchen och spelade med en man mer på plan under den sista kvarten fick QPR nöja sig med en poäng i lördagens toppmöte med Bristol City.

QPR dominerade matchen redan från början och laget hade gott om chanser att ta ledningen under första halvlek. Martin Rowlands hade bland annat ett ribbskott, medan Steve Phillips i Citys mål gjorde en otrolig räddning på en nick från Paul Furlong.

Olyckligtvis fick QPR Richard Edghill skadad precis före paus. Hur allvarlig skadan är är ännu inte känt, utan besked väntas under måndagen.

QPR dominerade även den andra halvleken och man tog slutligen ledningen genom Gino Padula med knappa tjugo minuter kvar. Ledningen varade dock bara i en minut innan Lee Miller kvitterade efter oordning i QPR-försvaret. Samme Miller fick sitt andra gula kort minuten efter och QPR fick chansen att avgöra matchen. Ett kompakt Bristol City-försvar stod dock pall och matchen slutade 1-1.