2018-02-24 16:00

QPR - Nottingham
2 - 5

Storförlust mot Forest

QPR klappade ihop fullständigt i lördagens match mot Nottingham Forest. Gästerna som hade varit mållösa i åtta av sina tio senaste matcher vann med 2-5, efter 0-1 i halvtid.

Hemmalagets bästa chans i den första halvleken hade Matt Smith som nickade i ribban efter en hörna i 14:e minuten och kanske hade matchen kunnat sluta annorlunda om den hade suttit. Matchens första mål kom istället i minut 37 genom Lee Tomlin. Samma gubbe gjorde också 0-2 i 47:e, just efter att Nottinghams målvakt gjort en fin räddning på ett skott från Mass Luongu. Tomlin assisterade sedan till 0-3 innan ett litet hopp tändes när Luongo kunde trycka in ett reduceringsmål. 1-4 kom knappt tio minuter senare och då hjälpte det inte att Matt Smith kunde nicka in sitt 9:e mål för säsongen till 2-4. Spiken i kistan kom på tilläggstid när Alex Smithies fick plocka ut bollen ur kassen för femte gången den här matchen.

Rangers har nu nio poäng ner till strecket och i nästa omgång väntar bortamatch mot Aston Vills