Spelarbetyg: Leicester - Chelsea
Bäst idag i ett förövrigt svagt Chelsea.

Oturen fortsätter att slå Chelsea hårt i ansiktet, man skapar chanser men är ineffektiva och väldigt inkonsekventa. Tack för kaffet tänkte Leicester som kontrade upp med att vara effektiva istället, slutresultatet fastställdes till 2-0 och spelarbetygen är inte speciellt positiva då.

Edouard Mendy - 3
Chanslös på på båda målen, har många väldigt bra räddningar matchen igenom. Lagkamraterna har honom att tacka för att siffrorna inte var högre än 2-0. Behöver dock arbeta upp kommunikationen med sina medspelare.

Reece James - 1
Tillbaka från skada, och det märktes. Tycker James som kanske varit säsongens spelare med Mount är direkt svag idag. Felbeslut, felpass, svagt försvarsspel på 2-0 målet och dåliga inlägg. Nja, inte hans dag idag.

Antonio Rüdiger - 2
Tycker tysken var helt okej, spelat upp sig lite i jämförelse med tidigare. Dock en gåta att han för mig går framför Zouma just nu.

Thiago Silva - 2
Ser trött ut redan från start i den här matchen, andra matchen på tre dagar kanske tar ut sin rätt på åldersmannen. Inte den sämsta spelaren idag men inte heller den bästa, som han brukar vara.

Ben Chilwell - 1
Tycker Chilly faktiskt tappat i form i takt med laget. Började säsongen fantastiskt, ser numera lite låst ut på kanten och tar fel beslut i uppspelsfasen många gånger i första halvlek. Kommer inte alls med i offensiven i andra halvlek, uppryckning tack!

Mason Mount - 2
Tycker Mason gör det okej, löper som alltid frenetiskt fram och bakåt. Svag frispark i ett gyllene läge i första halvlek dock. Syns inte mycket i andra halvlek och ser sliten ut.

Matteo Kovacic - 1.5
Börjar matchen lite skakigt, spelar upp sig något under första halvlek. Enligt mig passar han inte som sittande mittfältare, ska agera högre upp i planen. Ser ut att vara i en svacka.

Kai Havertz - 2 (Ut 67)
Tysken som haft en väldigt tung period ser lite piggare ut, försöker involveras i spelet men gör många misstag fortfarande i offensiv väg även om han visar sig på ett mycket bättre sätt. Tycker han är fel spelare att bytas ut, gör det ändå okej.

Callum Hudson-Odoi - 1.5 (Ut 67)
Har ett ypperligt kvitteringsläge i första halvlek som han borde göra bättre, men ett svagt avslut. Många skrek att han borde spela, tycker inte han visade att han ska vara kvar i startelvan.

Tammy Abraham - 0.5
Har en sådan dag där han inte bidrar med något alls, som tyvärr sker rätt ofta när han inte gör mål. Flaxig, gnällig, och ser sin enda målchans gå till spillo när matchens gigant Fofana täcker engelsmannens skott. Giroud/Werner bör gå före Tammy just nu.

Christian Pulisic - 3 Dagens Lejon!
Riktigt bra i första halvlek, på håret att han får med sig en straff men VAR tog rätt beslut denna gång och gav istället frispark. Pigg, påhittig och skapar mycket för lagkamraterna som inte förvaltar det. Lite mer anonym i andra fast fortfarande bra, matchens bästa spelare i offensiven.
Inhoppare:

Timo Werner (In 67) - 2
Herregud, oturen pissar verkligen tysken i ansiktet. VAR lyckas hitta ett par tyska korvfingrar offside när Werner bedöms vara på fel sida. Annars piggt och bra inhopp, men för i helvete målet måste komma snart.

Hakim Ziyech (In 67) - 1.5
Försöker men tycker han är lite slarvig, svaga passningar och inlägg från en fot man annars vet är fantastisk. Har ett bra läge på slutet men visar också hur vänsterfotad han är i det skottläget.

Frank Lampard - 1.5
Nja, märklig uttagning tycker jag. Att Giroud inte ens är med i truppen är en gåta för mig, Abraham var direkt svag och borde inte startat. Zouma tycker inte jag är anledningen till att Chelsea går ruskigt svagt just nu och ska inte sitta på bänken. Någonting måste hända, byte av formation, spela med två anfallare, vad som helst egentligen. Går inte Chelsea rent de fyra kommande matcherna tror jag Lampard hänger väldigt, väldigt löst.