Spelarbetyg: Manchester United - Newcastle United
Det blev ytterligare en 0-3 förlust på Old Trafford.

I en katastrofalt svag insats i Ligacupen mot Newsctle åker Manchester United med rätta ur turneringen med huvudet före. Detta efter ännu en 0-3 förlust på den forna hemmaborgen. Inte ens buropen från läktarplats kan med rättvisa summera känslorna vi nog alla bär på just nu.

André Onana: 3
Han bär inte ansvaret för något av målen men tre insläppta mål är alltid tre insläppta mål, och det är alltid underkänt.

Diogo Dalot (ut ´45): 2
Kunde inte räkna ihop ett enda tillfälle där han låg på rätt sida. Kälken rätt ut i omklädningsrummet och han fick, med rätta, inte beträda planen i andra halvlek. Klappkass.

Victor Lindelöf: 2
Försökte styra bakifrån i andra halvlek men ligger helt fel i markeringsspelet vid både 0-2 och 0-3.

Harry Maguire: 1
Slår ett par fina långbollar i andra halvlek. Inte mer än så. Är alldeles för svag för nivån United borde ha i startelvan. Drar dessutom ner tempot alldeles för mycket i omställningsspelet. Tack och hej.

Sergio Reguilon: 4
Är visserligen pådrivande i att försöka göra något längs kanten när yttrarna inte hade något att hämta. Men med väldigt lite utdelning. Dock är en inlånad Tottenhamspelare den enda med vilja, speed och kraft nog att gå framåt och utmana sin spelare. Tappert försök.

Casemiro (ut ´45): 2
Ännu sämre än säsongsinledningen. Brassen tog inte ett rätt steg i första halvlek och fick även han med rätta sitta kvar och skämmas i omklädningsrummet. Även brassen bidrar till att tempot är alldeles för lågt där det mesta går segt från centralt mittfält.

Hannibal Mejbri (ut ´65): 2
Ettrig och tar alldeles för stora risker. Hade med råge samlat ihop två gula i första halvlek men hade tur att ha domaren på sin sida. Ville för mycket, fick ut för lite.

Antony: 2
Har fortfarande inte lyckats adaptera fotbollen på öarna. Försöker ständigt sula med sig bollen och de få gånger han kommer förbi försvararen så stannar han upp och hela försvarslinjen hamnar på rätsida. Genomusel!

Mason Mount: 2
Var han ens på plan? Ett skott rakt på mål var det enda jag reagerade på av hans närvaro. Sanslöst anonym.

Alejandro Garnacho (ut ´65): 2
Lika svag som sin kollega på andra kanten. Inte en tillstymmelse till att vilja utmana och tro på sin kapacitet. Vart tog Garnacho vägen?

Anthony Martial (ut ´65): 1
Uträttade ingenting. Klagade mer än vad han var rättvänd mot mål. De få passningar han försökte med hittade aldrig hem. Sälj: Helst igår!

Inhoppare:

Aaron Wan-Bissaka (in ´45): 4
Gör en godkänd insats när han kommer in och ligger på rätt sida i försvarsspelet. Vilket är en försvarares främsta uppgift. Kom även med bra i offensiven när Antony inte visat en tillstymmelse till att förstå vad hans uppgift är. Bra understöd av Spiderman.

Sofyan Amrabat (in ´45): 3
Drev boll och försökte lirka in passningar men bolltappet vid 0-3 är för dåligt. Ett direkt svagt agerande där hans främsta prioritering är att förlita sig på att domaren blåser till hans fördel snarare än att återerövra bollen.