Spelarbetyg: Manchester United - Paris Saint Germain

Trots en bra insats slutade det i Champions League-spelets andra förlust för säsongen. Ett poäng hade säkrat avancemang till vårens slutspel, men nu väntar istället en riktig rysaromgång nästa vecka om slutspelsplatserna i grupp h.

5 - Världsklass
4 - Mycket bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 - Underkänd

David De Gea: 2
Kom till spel trots att ha utgått skadad under helgens möte med Southampton. Kunde agerat bättre och täckt av vinkeln när Neymar sköt in 0-1. Utöver det en stabil insats och står för några fina aktioner. Kan inte skuldsättas för gästernas andra mål.

Aaron Wan-Bissaka (ut 90’): 2
Följsam i sedvanlig ordning defensivt. Löper i mängder längs sin högerkant och är väldigt involverad offensivt. Slår bollen till Rashford som leder till kvitteringen under den första halvleken.

Victor Lindelöf: 2
Två insläppta mål är aldrig godkänt för en försvarslinje i Manchester United. Snöpliga mål men i övrigt gör Lindelöf en stabil insats

Harry Maguire: 2
Precis som Lindelöf. Tycker Maguire är bra genomgående under matchen. Brytningssäker och har några fina aktioner när han följer med upp offensivt under slutskedet av matchen.

Alex Telles: 3
Luke Shaw kommer ha det tufft att ta sig tillbaka i startelvan. Telles fortsätter visa fin kvalitet, speciellt offensivt men sin fina vänsterfot. Finns fortsättningsvis lite mer att önska defensivt.

Fred (utvisad 70’): 1.5
Kommer ur balans redan i matchupptakten. Utöver alla heta matchsituationer gör Fred en godkänd insats centralt innan utvisningen. Det är Ole som får ta på sig det hela, när dessutom Van de Beek, Pogba och Matic sitter redo på bänken.

Scott McTominay: 2.5
Som vanligt gör McTominay det han ska och fyller sin roll på det defensiva mittfältet. Går hårt på Neymar och håller koll på honom stora delar av matchen. Gick bort sig lite enkelt vid 0-1.

Bruno Fernandes: 2.5
Som vanligt gör klubbens bästa spelare en bra prestation. Faller bort ur spelet vissa perioder men visar ändå vilken kvalitet det finns, och mer komma skall.

Anthony Martial (ut 79’) : 1
Tillbaka efter sjukdom och dessförinnan små skadebekymmer. Martial avspeglar Manchester United i väldigt stora drag, han är för ojämn. Borde gjort både ett och två mål i upptakten av den andra halvleken. Gör man inte mål där som anfallare finns det inget annat än underkänt betyg.

Marcus Rashford (ut 74’): 3
Ständigt hot i offensiven och får mycket boll att jobba med i djupled. Står för kvitteringen som turligt går i mål. Ligger bakom vad som skulle varit 2-1 när Martial sköt långt över. Avgår skadad, hoppeligen ska det inte vara alltför allvarligt.