Spelarbetyg: Manchester United vs Southampton

Efter ett tidigt rött kort var det total dominans för Manchester United. En 4-0 ledning redan i första halvlek och Solskjaers mannar gav bästa möjliga respons efter flera mindre övertygande prestationer. Nio mål, två röda kort och VAR drama. Football, bloody hell!

5 - Världsklass
4 - Mycket bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 – Underkänd

David De Gea: 3
Rätt så lugn kväll för spanjoren men fick verkligen fokusera när James Ward-Prowse fick sitt drömläge. Gör en bra räddning och gjorde upp för sitt ingripande mot Sheffield United. Andra raka hållna nollan.

Aaron Wan-Bissaka: 5
Har blivit hårt kritiserad i år med sitt anfallsspel men fick utdelning med sina löpningar. Gjorde sitt andra mål för säsongen och en grym brytning som sistaman mot Danny Ings. Assisterade även Martial sent i andra halvlek.

Victor Lindelöf: 4
Hade väldigt lite att hantera. Ännu en hållen nolla för mittbacksduon. Första gången Lindelöf spelar två raka matcher sedan annandag jul.

Harry Maguire: 4
Som Lindelöf, väldigt lite att göra. Styrde backlinjen bra men blev aldrig riktigt testad.

Luke Shaw: 5
Valde att ta fram sin inre-David Beckham med två assist. Också intressant att se en ytterback assistera en ytterback, det sker inte varje dag! Två jättebra inlägg till Wan-Bissaka och Cavani. Låg även bakom andra målet för Manchester United när han spelade fram Greenwood. Matchens spelare.

Fred: 4
Tillsammans med McTominay det mest stabila mittfältsparet. Blir en saknad av kreativt när Pogba sitter på bänken men fördelen med brasilianaren och skotten är ett bättre duellspel. Fick gå ner som vänsterback när Shaw byttes ut, vilket förmodligen förvånade alla.

Scott McTominay: 4
Blev nästan brutalt mördad i starten av Alexander Jankewitz. Har gjort stora framsteg i sitt passningsspel denna säsong vilket syns tydligt. Är betydligt mer bekväm med bollen jämfört med några månader sen och gjorde även ett mål.

Mason Greenwood: 3
Fick äntligen utdelning med sina löpningar och hittade Rashford på andra målet. Ska egentligen spela som en nia men klarar av ytterrollen. Alltid ett hot när han kommer i fart med bollen.

Bruno Fernandes: 5
Nu kände man igen portugisen. Kom till lägen, öppnade upp försvaret och hittade löpande spelare. Tillbaka bland poängen igen när han assisterade Martial och James. Satte även straffen för en perfekt kväll på Old Trafford.

Marcus Rashford: 4
Rashford fortsätter att skapa mycket från vänsterkanten men behöver förbättra besluten. Hamnar i flera lägen där han fastnar i två olika tankar och chansen rinner ut. Tvekade inte när Greenwood serverade honom och hade assisterat antingen Fred eller Greenwood om Jan Bednarek inte gjort självmål.

Edison Cavani: 4
Verkar att älska spela mot Southampton och gjorde ännu ett mål. Kom ner flera gånger för att möta upp mittfältet och fördelade bollen. Är 34 år men rör sig som en 25-åring.

Byten:

Daniel James: 3
Kom in för att ge Rashford välbehövlig vila inför Everton. Vet vad man får av walesaren. Hög energi och arbetsmoral men skapar inget. Gjorde dock Manchester Uniteds NIONDE mål.

Donny Van de Beek: 3
Byttes in för Shaw för att få värdefulla minuter. Presterade ok men behöver spela mer.

Anthony Martial: 4
Ersatte en Cavani i hög form genom att göra två mål. Löste även en straff till Bruno och är förhoppningsvis tillbaka till sitt vanliga jag.