Spelarbetyg: Manchester United - West Ham United
Manuel Lanzini kunde göra matchens enda mål efter knappa 10 minuter.

Två rotationsbetonade United-lag i Carabao Cups tredje runda slutade i förlust för hemmalaget från Manchester. West Ham kunde försvara hem sin 1-0 ledning och lämnade därmed Old Trafford som segrare.

Dean Henderson: 5

Inte den som ska sågas vid 0-1 målet, och hade inte mycket att göra under matchens gång. I slutet står dock Henderson för två mycket kvalificerade räddningar som ändå håller United kvar i matchen.

Diogo Dalot: 4
En bra insats av Dalot. Fyllde på offensivt när det behövdes, men gjorde det även okej defensivt. I övrigt osynlig.

Eric Bailly: 3
Man får en blandad kompott med Bailly; ett gäng världsklass-brytningar i kombination med ett gäng riktigt dåliga beslut. Ivorianen måste hitta en jämnhet i sina prestationer under matchens gång. Känns ofta svajig och osäker. Underkänd ikväll.

Victor Lindelöf: 4
Positionssäker och bolltrygg. Tog ofta rätt beslut och vann många dueller. Fick städa upp lite bredvid Bailly. En stabil insats av Victor.

Alex Telles (utbytt i 73’): 4
Brassen åkte på en tunnel vid 0-1 målet, men gör annars en okej match. Passningssäker och en bra vänsterfot. Fin back-up till Luke Shaw. Emellanåt lite onödigt stressad.

Donny van de Beek: 4
En pigg start från Donny, som såg alert ut. Snabb i vändningarna och skruvade ofta upp på tempot när det behövdes. Passningssäker och fylld med energi att visa varför han ska spela mer. Försvann lite ur matchen i andra.

Nemanja Matic: 4
Kvällens lagkapten och hade väl en ganska anonym roll under matchen. Gjorde det han skulle, dvs städade mellan mittfält och backlinje.

Jadon Sancho: 4
Känslan var att nyförvärvet från Dortmund ville för mycket, vilket resulterade i att han överjobbade situationer. Bitvis slarvig och tog emellanåt fel beslut. Jobbade sig ändå in i matchen i andra halvlek. Sancho är inne i en inkörningsperiod, där sådana här insatser är en del av processen.

Juan Mata (utbytt i 62’): 5
Ett kaxigt ribbskott efter 10 minuter satte standarden för Matas insats ikväll. Vår spanska lilla trollkarl var alltid inblandad i offensiven och styrde spelet från mittfältet. Med sin rutin och spelskicklighet fungerar han väldigt bra i en sådan här match, där hans fina vänsterfot fick dirigera spelet på hans villkor.

Jesse Lingard (utbytt i 73’): 5
Pigg och full av självförtroende. Hittade fina ytor och rörde sig hyfsat fritt i sin position. Drog på några fina skott och var väldigt kreativ matchen igenom. Ett energiknippe! Bra insats av Jesse.

Anthony Martial: 4
Fransmannen blixtrade till ibland och utförde då magiska aktioner. Hade bra kemi och fint samspel med Lingard i första, och såg lurig ut. Dock ser han emellanåt loj och oinspirerad ut. Försvann helt ur matchen i andra halvlek.

Inhoppare:
Mason Greenwood (inbytt i 62´): 5

Skapade oreda precis när han kom in och var nära på att göra mål direkt. Bidrog med energi och kraft framåt för United. Mycket starkt inhopp!

Bruno Fernandes (inbytt i 73’): 3
Ett osynligt inhopp. Drog till med ett farligt skott med knappa 10 kvar, men kom annars inte riktigt in i matchen. Svårt att göra skillnad mot ett lågt stående West Ham.

Anthony Elanga (inbytt i 73’): 3
Utmanade på sin vänsterkant, och skapade lite oreda hos West Ham. Ville visa upp sig men kom inte riktigt in i matchen. Även här: svårt att göra skillnad mot ett lågt stående West Ham.

Sebastian LuukTwitter: @sebastianluuk2021-09-22 22:50:33