Spelarbetyg: Manchester United - Wolverhampton

Spelarbetyg: Manchester United - Wolverhampton

När Manchester United ställs mot Wolverhampton brukar det vara chansfattiga tillställningar. Så var också fallet under lördagskvällen och det slutade mållöst. Inget bra resultat i en match som hemmalaget behövt att vinna för att ta sig närmre en Champions League plats.

5 - Världsklass
4 - Mycket bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 - Underkänd


David De Gea: 3
Håller nollan för andra matchen irad. Inte jättemycket att göra men spanjoren gör det han ska på ett bra sätt. Bra räddning på Jimenez avslut i den andra halvleken. 

Aaron Wan-Bissaka: 3
Stabil defensivt som vanligt och gör det bra för att neutralisera de offensiva spelare han ställs mot. Men det finns mer att önska offensivt från honom. Ser nästan alltid ut som att han inte riktigt vet vad han ska göra när han får bollen. Ligger dock bakom en av våra farligaste chanser på tilläggstid där han använder sin fart på rätt sätt, mer sånt behöver vi!

Victor Lindelöf: 3
Kommer lite fel in i duellerna några gånger och blir bortvänd vid ett tillfälle där han också blir varnad. Annars ser han stabil ut och samarbetet med Maguire verkar bli bättre för varje match som går.

Harry Maguire: 4
Visar under denna match varför han är Englands bästa mittback. Gjorde ett stort misstag när Jimenez fick ett jätteläge. Men annars var han felfri och gjorde en av sina bästa insatser i den röda tröjan.

Luke Shaw: 3,5
Piggare än vanligt. Neutraliserade Adama Traoré på ett bra sätt och vann mycket dueller under matchen. Bra match av Shaw som kanske känner att han behöver växla upp nu när Brandon Williams hotar om vänsterbacksplatsen. Behöver bli bättre offensivt för ett hägre betyg. 

Fred: 3
Fortsätter att spela bra. Spelar praktiskt taget ensam på det centrala mittfältet under de inledande 25 minuterna av matchen då Pereira skulle spela bredvid honom. Löser det dock föredömligt och blir bara bättre och bättre för stunden. Kommer att bli ännu bättre när McTominay är tillbaka från sin skada.

Bruno Fernandes: 3
Svår match för debutanten som ändå visar upp många fina kvaliteter. Startade som 10a men flyttades ner på grund av Pereiras oduglighet. Lite för långt ner i banan enligt mig men verkade hitta ett bra samarbete med Fred. Farligt skott i den första halvleken som tyvärr gick rakt på Rui Patricio i Wolvesmålet. 

Andreas Pereira: 1 (ut 72')
Började som central mittfältare men flyttades sedan ut på en kant när Ole insåg att det inte fungerade. Frustrerande spelare som inte gör många glada nuförtiden. Oförståeligt att han startar matcher i Manchester United.

Juan Mata: 2,5 (ut 88')
Har ett skott som så när blir avgörande. Men istället för att smyga sig in precis innanför stolpen går den utanför. Visar mycket vilja och hittar många bra ytor. Samspelet med Martial hotar under vissa tilfällen och är en av de farligaste framåt. 

Daniel James: 1,5 (ut 88')
Fungerade inte alls för den snabba walesaren. Låg inte bakom något farligt och var anonym under hela matchen. Behöver större ytor för att briljera. Ser trött ut och behöver vila. 

Anthony Martial: 1,5
Ingen bra match från fransmannen som behöver att höja sig. Inte mycket att jobba med men behöver röra sig mer och skapa mer initiativ på egen hand som vi alla vet att han är kapabel till. 

Inhoppare:

Mason Greenwood: 2 (in 72')
Hade ett farligt skott som styrdes på en Wolvesspelare och såg ut att gå in. Men så blev det inte och i övrigt var vår unga anfallstalang anonym. 

Diogo Dalot (in 88') -
Spelade för kort tid för att betygsättas. Otroligt nära att bli matchhjälte när han på tilläggstid nickade bollen precis utanför.

Jesse Lingard (in 88')
Spelade för kort tid för att betygsättas.

Marcus Eriksson maceriksson182020-02-02 13:18:19
Author

Fler artiklar om Manchester U

Tre tankar och spelarbetyg efter förlusten mot Tottenham