Spelarbetyg: Newcastle United - Manchester United
Ett iskallt United fick bara med sig en poäng borta mot Newcastle.

En urusel första halvlek och ett obefintligt presspel. 16 dagar spelledigt var tydligen ingen fördel för Manchester United, som fick lämna St James’ Park med endast en ynka poäng.

David de Gea: 6

Chanslös vid 0-1 målet. Står sedan för några väldigt viktiga och bra räddningar. Tar ett superskott på slutet.

Diogo Dalot: 3
Hade det tufft på högerkanten mot en spelsugen Saint-Maximin. Slarvig i passningsspelet.

Raphaël Varane: 2
Syndabock vid Newcastles 0-1 mål då han tappade både uppmärksamhet och boll. Kom ofta in med dålig timing och såg darrig ut i passningsspelet.

Harry Maguire: 1
Darrig, klumpig och brutalt otajmad. Vad mer kan man säga? En urusel insats, återigen, av vår lagkapten.

Alex Telles: 3
Gjorde det svårt och spelade ofta med hög risk. Stundtals fin vänsterfot, samtidigt som han ibland tog mycket märkliga beslut.

Fred (ut 46’): 3
En svag halvlek från brassen, som bara fick 45 minuter på plan. Tyvärr slarvig i passningsspelet och tog en del märkliga beslut.

Scott McTominay (ut 78’): 3
Som vanligt la skotten inga fingrar emellan och gick in stenhårt i alla dueller. Dock, likt många andra, mycket slarvig i passningsspelet.

Mason Greenwood (ut 46’): 4
Såg pigg ut och var väl en av få ljusglimtar i den första halvleken. Fick tyvärr bara 45 minuter på plan. Hade hellre sett att t.ex. Rashford klev av i paus.

Bruno Fernandes: 2
Vår nummer 18 ville gärna slå den avgörande passningen direkt, men det blev ofta alldeles för tidigt, feltajmat eller hetsigt. Alldeles för dålig kvalité i passningarna och alldeles för grinig matchen igenom.

Marcus Rashford: 2
Försökte bryta igenom några gånger men fick aldrig till någon riktig slutprodukt. Slarvig och dåligt fokus i den sista tredjedelen. Borde blivit utbytt i paus.

Cristiano Ronaldo: 2
Totalt iskall och osynlig matchen igenom. De enda gångerna man såg honom var när han klagade på domarna eller medspelare, samt när han tilldelades ett gult kort.

Inhoppare
Jadon Sancho (in 46’): 4

Blev inbytt till den andra halvleken för att försöka väcka liv i ett uselt United. Gör ändå ett hyfsat piggt inhopp och skapade ibland oreda i Newcastles försvar.

Edinson Cavani (in 46’): 4
Inbytt i paus och kunde, med lite tur, kvittera. Var Uniteds största hot framåt i den andra halvleken och borde kanske även ha gjort 2-1. Ett klart godkänt inhopp.