Spelarbetyg: Southampton vs Manchester United

Spelarbetyg: Southampton vs Manchester United

Manchester United skapade Premier League historia trots en frustrerande prestation på St Mary´s. Greenwood och Pogba såg till att laget förblev obesegrat i 27 raka bortamatcher, vilket tangerar Arsenal 2003-2004.

Betygsskala:

1: Sälj!
2: Usel
3: Underkänd
4: Godkänd
5: Bra
6: Mycket bra
7: Best


David De Gea: 4
Kan inte göra något på Adams mål som fick en styrning på Fred. Stod för en viktig räddning i andra halvlek när Maguire gav bort en gratis chans till Armstrong.

Aaron Wan-Bissaka: 3
Hade det svårt att göra ett avtryck både offensivt och defensivt. Erbjöd lite mer offensivt under andra halvlek. 

Victor Lindelöf: 3
Hamnar i många situationer bakom anfallaren i farliga lägen. Slarvig första halvlek men spelade upp sig i andra halvlek.

Harry Maguire: 3
Tycker att vår kapten måste komma bättre ut på Adams. Såg stressad ut med bollen och hade det svårt att komma in i matchen.

Luke Shaw: 4
Fick inte det varmaste välkomnandet från sin gamla hemmaarena. Under en del press med Walcott och Livramento på språng. Som vanligt involverad mycket i offensiven på sin kant.

Nemanja Matic (Ut: 85:e min): 2
Ersatte McTominay från start, vilket märktes tydligt i duellspelet. Blir mindre tryck framåt och ett långsammare passningsspel.

Fred (Ut: 76:e min): 2
Fanns stunder när han inte kunde sätta passningar på fyra meter. Kan inte få skulden på Adams mål men brasilianaren är truppens största frågetecken.

Mason Greenwood: 5
Största hotet framåt trots att han blev utflyttad på högerkanten med fransmannen på topp. Återigen med i målprotokollet.

Bruno Fernandes: 3
Sov när Stephens gör brytningen vilket leder fram till Saints ledningsmål. Befann sig mycket i ingenmansland vilket sker ofta mot mer defensiva lag.

Paul Pogba: 6
Ska ha valt att vara kvar i Manchester United och stod för en bra prestation. Huvudkreatör och låg bakom kvitteringen. Älskar att se fransmannen spela fotboll när han är på spelhumör!

Anthony Martial (Ut: 58:e min): 2
Första starten för Martial i år och det var långt ifrån en övertygande prestation. Känns som att årets säsong verkligen är den sista chansen för fransmannen i den röda tröjan. Nivån framöver måste höjas.

Byten

Jadon Sancho (In: 58:e min): 4
Kommer säkert starta nästa match. Har fått för lite minuter men ser hittills lovande ut. Rapp med bollen och vill alltid utmana sin försvarare.

Scott McTominay (In: 76:e min): -
Spelade för lite för att bedömas

Jesse Lingard (In: 85:e min): -
Spelade för lite för att bedömas

GGMU

Eric Länje2021-08-22 17:05:00
Author

Fler artiklar om Manchester U

Tre tankar och spelarbetyg efter förlusten mot Tottenham