SWEDISH HOOPS – Vilket gensvar!

SWEDISH HOOPS – Vilket gensvar!

Ni svenska QPR’are är grymma. Under bara ett dygn förnyade cirka 100 personer sitt medlemskap i en av Sveriges skönaste föreningar; SWEDISH HOOPS! Eller som medlem Lars Pihl från Vänersborg säger; ”the only förening that matters”.

Omkring 50 personer skrevs in i registret innan det ens kommit in några avgifter. Varför? Jo, så här är det;
hedersmedlem nummer 1 Robert Steiner (fortfarande vår enda svensk som varit duktig nog att dra på sig tvärrandigt och beträda Loftus Road som spelare) behöver egentligen inte betala men han gör det ändå (för hela familjen).
Heder som sagt.
Vi är stolta över att ha honom i rullorna.


Rob back in the day…

Det är självfallet också bortgångna medlemmar som vi hedrar, det kan kanske vara någon jag inte känner till men Leif Malmborg och Jens Binder är två gubbar undertecknad personligen träffat och tyckte fantastiskt bra om. Medlemsnummer självklart pensionerade. 224 respektive 96 kommer aldrig att användas mer.
Vila I Ro.

Och det är utan avgift lifelong medlemmar såsom Mikael Scherman (med familj), Gary Upton, Anders Leffler och Sören Embrethsson skrivs in i registret varje säsong.
Det finns förstås orsaker att de träder in utan att avkrävas på avgift och vi kan väl säga att epitetet ”generösa” passar väl in i sammanhanget.


Ligacupfinal 1967 inför nära 100 000 på Wembley…

Värt att nämna tycker jag är att Herr Leffler, denna gentleman, faktiskt var på plats och såg QPR på Wembley 1967. Det är alltså FEMTIOSJU (57!) år sedan Anders fastnade för vårt stiliga gäng. Med egna ögon såg han laget hissa pokalen.

Man ska komma ihåg att motståndet, West Bromwich Albion, definitivt tillhörde de bästa i landet, de låg i topp i högsta ligan medan QPR låg i topp TVÅ divisioner under (på den tiden kallade man följaktligen högsta ligan för division 1 och tredje nivån för division 3). Ska väl inte sticka ut hakan och säga att allt var bättre förr men nog tycker jag man kunde fortsatt kalla saker för vad det är. En etta (1) måste ju ändå innebära det främsta, översta, bästa?
Vi har några mediokra fotbollsgäng i min hemstad Linköping (eller runt omkring storstan) och några som är involverade i klubbarna är (överdrivet) glada för att ett par av lagen nu är uppe i division 2, eller 3, efter flera års harvande i gärsgårn. I många fall har de i själva verket alltid hållit till i gärsgårdserierna...
Jag är aldrig sen med att påpeka att division 2 i själva verket är nivå 4. Och division 3…? Herregud…
Det vill säga… dom är alla fortfarande ganska kassa…

Våra ambassadörer skrivs såklart in utan avgift också.
Vi har Martin Percival som har hela United Kingdom som arbetsområde. Martins kontaktnät är snudd på omänskligt. Det han inte vet om QPR, eller de han inte känner, är inte värt att veta eller känna.
Ian ”Chaz” Charlwood är en äkta ”Londoner” och således vår London-ambassadör. Chaz missar aldrig att ikläda sig något Swedish Hoops-attribut. Är det inte en tisha så sitter minst ändå ett Swe Hoops-pin på plats på jackan.
Självklart har vi en ”gubbe” i Norge också (Norge är verkligen ett starkt QPR-näste, respekt till våra nordiska bröder). Behöver vi stöd, råd och rön eller samlas i Oslo är det Torgeir Kaasa vi kontaktar. Mr Kaasa gillar oss skarpt, vi gillar honom lika skarpt tillbaka.

Resten då? Jo, vi har ju massa folk i våra led som prickade in plats 18 i ”Tävling 1” och därmed belönas med gratis medlemskap 24/25.
Vill nämna i sammanhanget att en del vinnare väljer att skicka in medlemsavgift ändå. Det behövs ju inte. Men klart vi tackar för det. ”Ingen nämnd, ingen glömd” brukar man väl säga.

Vi är över 200 pers redan (18/6) MEN vi vill såklart bli MÅNGA fler. Helst 500 men vi kan väl lite blygsamt sikta på 400 innan juni är till ända?

Ordförande är lite bekymrad över att vi dippade i medlemsantal (för första gången sedan 2011) förra säsongen. Var det möjligtvis att medlemsavgiften ökade (för första gången sedan 2011) eller något annat? Är vi inte intressanta längre (för första gången sedan 2011)?

Jag vägrar tro på att någon i vårt avlånga land inte har råd att hosta upp 150 spänn för att joina oss?
För 150 spänn får man 6 blaskiga burkar bärs, eller en pizza kategori 2 eller blygsamma 0,3 kilo svensk oxfilé.
För 150 spänn kommer du inte ens in på Nordiska Museet i Stockholm.
Men för samma summa är du medlem i Swe Hoops ända till juni 2025.
Så vad väntar du på? Har DU inte förnyat så är det hög tid NU!



Missade du mailet i början av veckan (snudd på oförlåtligt) så kommer det igen här:

SWEDISH HOOPS – UPPDATERINGAR - VIKTIGT

1. Medlemsavgift
2. Sign up for QPR
3. Rabattkod

1. Medlemsavgift
Föreningen har fått ett digert mail från QPR FC nyligen och därmed har vi beslutat att vi släpper på alla kranar när det gäller medlemskapet.
Vore great om ni som väntar på Club&Country-tröjan också kan betala in för medlemskap. Ni kommer förstå varför om ni läser vidare. Tack!
Som vanligt gäller SEB 5699 30 506 17 (Glöm ej märka din betalning).
Eller swish. Maila oss för korrekt nummer.

150 för enskild.
60 för U16.
250 för hela familjen.

2. Sign up for QPR
Det är dags att regga sig som supporter till Rangers igen. Enklare än någonsin.
Här är stegen:
1. Betala medlemsavgift till Swe Hoops om du inte redan gjort det.
2. Via mail kommer då en länk du ska följa.
Vid ”International Fan Group” skriver du ”Swedish Hoops – QPR Sweden”.
Två personer som fullbordat registreringen får varsin signerad matchtröja.
Deadline för surveyn är 31/7.
GLÖM EJ DETTA!
Nu visar vi QPR hur många vi är i Sverige!

3. Rabattkod
Swe Hoops alla medlemmar har återigen fått en kod man kan använda vid köp i Clubshopen.
Koden ger hela 20 procent rabatt.
Koden är självfallet bara till för medlemmar.
Alla länkar och koder skickas via mail när du joinat oss!

WE R QPR - WE R 2GETHER - COYRS

Ordförandeinfo@swehoops.se2024-06-18 15:37:08
Author

Fler artiklar om QPR