Tipset 2022 och lite annat

Racet om titeln Swe Hoops-mästare 2022 är i full gång.

Hela 3500 sek ligger i potten varav 3000 går direkt till årets vinnare. Denna upplaga av ”Stryktipset” är den 9:e i ordningen och de allra flesta gånger har det varit en jäkla kamp ända till sista matchen.
Sören Embrethson från Karlskoga är regerande mästare och för att försvara titeln måste vi ha hans rad innan avspark mot Swansea den 25/1. Detta datum gäller förstås alla deltagare.

Mer på agendan förutom tipset är Tävling 6 med samma deadline.

Ny aktuell merch är halsduk och pin. Den första är så gott som slutsåld. Det finns en liten chans att knipa ett ex om man är snabb.
Angående pin behöver vi sälja cirka 50 pins mer än vad vi gjort hittills så maila din beställning asap. Kostnad cirka 60 kr.

Säsongens hetaste gäst är utan tvivel Robert Steiner.
Rob är fortfarande enda svensk som spelat i Queens Park Rangers. Vi har en del ”gamla” duktiga fotbollsspelare i leden men Rob är klart mest meriterad.
Han har berättat massa intressant och roliga saker om hans tid i klubben och det finns fortfarande ett par chanser att ställa spörsmål till Rob.
Vi är tacksamma om du tar dig tid att knåpa ihop en frågeställning eller två så inte alla frågor kommer från styrelsen.

Vidare kommer vi att erbjuda en samling till er som ej kan/vill åka till London i april (medlemsresan 2/4). Just nu ligger Linköping bäst till. Ungefär samma upplägg som de två senaste gångerna blir det. Har du förslag på annan ort eller bara vill anmäla ditt intresse så maila oss.  

All information som behövs om ovanstående är skickat via mail till alla medlemmar.
Vill du bli medlem 21-22 trots denna sena stund så maila info@swehoops.se för info.
 

Tipskommitténinfo@swehoops.se2022-01-16 12:06:35
Author

Fler artiklar om QPR