Tre kliver temporärt av sponsorskap
En siffra mindre mot Newcastle.

Tre kliver temporärt av sponsorskap

Efter hela sanktionshärvan runt Abramovitj har även Tre som väntat valt att lägga sitt företag ett par steg ifrån klubben - men inte för många.

I samma ström som alla kliv åt sidan och utmålande av ett totalt kungsblått sönderfall så tar vår huvudsponsor Tre avstånd från föreningen. 
Man betonar inte att man skall kliva av permanent men det är en direkt insats av allt som hänt och Tre står ju egentligen under kontrakt. 

För mig personligen är detta beslut av brittiska regeringen bara ytterligare en del av det svek som brittisk fotboll riktat mot Chelsea i åratal (covidmatcherna var senast i raden) och att ägare från arabvärlden får fortsatt äga utan reprimander är osannolikt. 
Gången att du som supporter av en förening följer ett lag med en ägare från ett land som är någon form av polare med en person som beslutar att ta landet till krig... och att detta skall generera att du som supporter inte får se på en match. Det är absurt. 

Ironiskt nog möts just Newcastle United och Chelsea på söndag och som sig då bör kommer Chelsea spela utan logotyp på bröstet. Märkligt. 

Mattias Henriksson 2022-03-11 22:47:04
Author

Fler artiklar om Chelsea