We're top of the league! (Hull-Leicester 2-1)

1-1 Riyadh Mahrez (47', Str)
2-1 Robert Snodgrass (57')

Det allra mest osannolika är ändå kanske ibland det mest rimliga?
Det var inget som talade för tre poäng idag, absolut inget, men en härlig insats av hela laget banade vägen för säsongens första skräll!

Det såg ut lite som förväntat i inledningen av matchen, med ett bollrullande Hull & ett Leicester som hotade med snabbhet framåt. Den första riktigt farliga chansen uppstod i slutet av första halvlek, då först Fuchs fick se sitt skott räddat av Jakupovic, för att sedan gå ut till Vardy som hade öppet mål, men en heroiskt kämpande Livermore (som spelade mittback idag), lyckades rensa undan som sista man.

Det dröjde därefter inte många minuter innan Leicester blev straffade för sina missar.
En tilltrasslad hörnsituation i halvlekens sista minut ledde fram till att duon Diomande/Hernandez lyckades få till en dubbelbicicleta (eller dobbelbrasse som norrmännen tydligen kallar det), som letade sig in över Schmeichel och ribba in.

Den andra halvleken hann knappt börja innan Mike Dean stod för säsongens första riktiga domarmiss.
En klumpigt hemåtjagande Huddlestone trampar till i hälen på Gray en halvmeter utanför straffområdet, som sedan snubblar till på sina egna ben inne i straffområdet och Dean satte pipan i mun. En straffspark till Leicester och 1-1 var ett faktum.

Det blev dock inte den kollaps som man kanske hade tänkt sig, utan Hull fortsatte att försöka spela runt och irritera Leicester. Ett inlägg från Elmo letade sig fram till Snodgrass, som inte gjorde några misstag när han dunkade in 2-1 bakom en chanslös Schmeichel.

Ett frustrerat Leicester lyckades inte visa upp samma förmåga att vända matcher som under den föregående säsongen, utan Hull kunde spela av matchen utan några större chanser för mästarna, utan Hull var nog faktiskt närmare 3-1 än ett baklängesmål.