Werner hyllar fansens uppskattning

Werner hyllar fansens uppskattning

Sedan Timo Werners ankomst till klubben har hans prestationer sviktat mellan högt och lågt. Men Chelsea-fansen har ändå uppskattat tyskens hårda arbete och alla hoppas givetvis på en ordentlig islossning i den kommande säsongen.

Timo Werner har som sagt inte fått någon drömstart i Chelsea men han är en riktig slitvarg som gör allt för sitt lag. Nu har även den tyske anfallaren fått en egen ramsa av fansen. Med tonerna av Depeche Modes klassiker "Just can´t get enough" har nu fansen skrivit en ramsa om Timo Werner. Detta är även något Werner själv uppskattar och längtar till att få höra på ett utsålt Stamford Bridge.

"Det är något väldigt speciellt"

"När du är ny och du får höra när fansen sjunger ditt namn, och även efter säsongen som jag hade med både toppar och dalar så känns det väldigt bra"

"Efter ett och halvt år utan fans så är det speciellt för dem att va tillbaka, och även att ha människor som skriker och pushar dig framåt. Vi har saknat det mycket, vi fick en liten smak av det på slutet av förra säsongen, och nu längtar vi till att få spela inför våra fans igen.", säger Timo Werner

Werner är inte rädd för att erkänna att hans självförtroende har påverkats av hans tidigare prestationer i klubben som har gått upp och ner. Han menar själv att han har lärt sig olika knep för att hålla sig stark under tuffa perioder.

"Jag tycker att det är viktigt att hålla uppe den mentala biten när det kommer till fotboll. Medierna har stor roll idag och när du gör bra en bra match är du hjälten överallt, men spelar du dåligt så är det en helt annan historia".

"Det är även viktigt att alltid ha människor omkring dig som är hjälpsamma, och som ger dig styrka.", berättar Timo Werner.

Chelsea spelar sin nästa på onsdag mot Villarreal FC i Super Cupen som har avsparkstid 21:00.

Källa: Chelseafc.com

Linus SjöströmLinussjostrom992021-08-05 21:38:07
Author

Fler artiklar om Chelsea