Strakhanovich 89’

Stadium Dinamo – Minsk, Vitryssland.

Dinamo Minsk: Gorbunov, Gigevich (Strakhanovich 59’), Chuklei (Dragun 73’), Kislyak, Pavlyukovich, Mbanangoye, Montaroup, Veretilo, Gavryushko (Lebedev 46’), Martynovich, Gurenko.

Renova: Kovacevic, Memedi, Despotovski, Emini, Ibraimi (Ademi 89’), Aliju (Ignjatovski 90+3), Nuhiu, Ismaili (Gafuri 65’), Statovci, Angjelovski, Stojanov.

Renova kommer tillbaka från Vitryssland med en 2-1 förlust. Fastän Renova gjorde det första målet i den första halvleken, Dinamo Minsk hann ändå vända matchen och vann matchen med 2-1. Kostov hoppas fortfarande på en överraskning i den andra omgången.

Matchen startade segt men i slutet av första halvleken var det Renova som fick jubla. Besart Ibraimi gjorde mål från distans i den 41 minuten och Renova fick en stor ledning. Det var målet från första halvlek. I den andra halvlek, Dinamo måste öppna matchen och pressa framåt. Efter en stor möjlighet missade Renova början av den andra halvlek som kunde ha varit vinnaren, Kislyak hann att utjämna poängställningen i den 71 minuten på straff efter att Kovacevic fällde Chuklei inne i boxen. Alldeles när alla trodde matchen var slut, slutet av andra halvlek, den inbytte Strakhanovich gjorde de vinnande målet för Dinamo. Strakhanovich debuterade för Dinamo i den här matchen och kommer säkert va en debutant att komma ihåg.

Efter matchen Vlatko Kostov sa att han var väldigt glad med produceringen spelad av hans lag, speciellt i den första halvleken. Kostov sa också det bättre psykiska sidan vann slutligen. Tränaren tror att med stor avgörande i det andra omgången kan göra överraskning och tackade Dinamo Minsk för den utmärkta gästfriheten.

Såklart, 2-1 är inte dåligt resultat för Renova och dom har nånting att bygga på för den andra omgången som spelas den 9 Juli i Skopje.

Källa: Macedonianfootball.com