Pandev: "Jag har redan talat med Mourinho"

Pandev: "Jag har redan talat med Mourinho"

Goran Pandev är med stor sannolikhet på väg till Inter rapporterar idag flera tidningar, makedoniern själv bekräftar att han redan talat med Mourinho om en plats hos de regerande italienska mästarna.

Makedoniens bästa fotbollsspelare sedan självständigheten är nu på väg till Inter och Mourinho. Goran Pandev sa idag till lokala medier "Jag har redan talat med Mourinho, och det känns mycket bra, kanske kan vi komma fram till något snart"

Spelaren förklarade även för journalisterna att situatioen i Lazio blivit ohållbar och att han var lycklig över att få riva kontraktet med Romklubben "Det som hände i Lazio är precis som media har återgivit i sina tidningar och TV-kanaler. För mig var det mycket svårt eftersom jag inte kunde göra det jag gillar allra mest, de var ungefär som under på slaveriets tid, då slavar inte fick sjunga"

Goran är nu enligt honom själv och flera tidningar nära Inter, framtiden får utvisa om han kommer lyckas i Inter och om Inter verkligen kontrakterar honom nu i januari.

Källa: Vesti.mk, Abola.pt, AS, Tuttosport.

Alexander Pires2009-12-29 14:45:00
Author

Fler artiklar om Nordmakedonien

Gibraltar : Makedonien 0-2
Spanien  5-1  Makedonien