Konoplyanka låg bakom Ukrainas seger
Sevillas Konoplyanka låg bakom Ukrainas förberedelse-seger.

Albanien var länge med i matchen mot Ukraina men när Konoplyanka hade bollen gick det inte att få stopp på honom.

Albanien är kända för att spela bra matcher hemma. Men nu la dem matchen mot Ukraina på italiensk mark vilket kom att visa sig vara ett ödesdigert val.

För det var ukrainarna som skulle ta tag i saker och ting i Bergamo där matchen utspelades. Konoplyanka hittade in ett inspel till Stepanenko som touchade in bollen i nät efter åtta minuter.

Albanien kvitterade omgående efter en långboll som Roshi nickade vidare till Armando Sadiku som kom fri och placerade in 1-1. Vild glädje utbrött hos "hemmapubliken". Denne Sadiku hade ett avslut i straffområdet som kunde ha fått ett bättre öde lite senare under halvleken.

I början på den andra halvleken visade Ukraina spets när Andriy Yarmolenko skött in en retur efter att Zozulya nickat på en räddande Etrit Berisha. Yarmolenko visade en påpasslighet när han kom på bortre och gav Ukraina ledningen på nytt.

De rödsvarta var inte uträknade utan de skapade också chanser. Kace hade en frispark som tvingade Pyatov till en markräddning. Någon minut efteråt hade försvararen Lenjani ett inlägg som träffade stolpen ut.

Samtidigt som albanerna tappade orken hade Ukraina en extra växel att sätta i. När Albanien missade fick Ukraina istället möjligheten. Konoplyanka som låg bakom bägge målen för sitt lag skulle också göra 3-1 till Ukraina som till slut vann med dem siffrorna.