Lagbanner
Cissokho snart i Arsenal?

Cissokho snart i Arsenal?

Ryktenas man i januari, Aly Cissokho, ryktas närmare till Arsenal samtidigt som Aulas sägs ha sänkt budet på spelaren som kom för € 15 miljoner från Porto

Lika skadedrabbat
Med en stor lust över att lämna Lyon är Aly Cissokho alltjämt ryktenas man i januari och enligt dagens nyheter i Frankrike och England kan ytterbacken mycket väl vara på väg till Londonklubben Arsenal. Ett lag med liknande skadebekymmer hos backarna letar efter nya och Cissokho sägs vara det hetaste namnet på deras lista samtidigt som Aulas ryktats sänka ner prissumman, till € 10 miljoner, för spelaren.

Vill finna stabilitet
Anledningen till prissänkningen kan vara många, dock är den ekonomiska situationen fortfarande ett problem för Lyon som vill finna stabiliteten i kassan och med detta är även ryktet ett gott samtalsämne då spelarens agent förväntas diskutera med Lyonstaben under dagen.

Utlåning?
Bortsett en ryktande försäljning av spelaren finns det även andra sätt att gå till väga efter Wengers uttalande i helgen då tränaren önskade sig en skicklig back på inlån och det kan ju undras om hur Lyon ser på detta under dagens ”ryktande” diskussioner med spelarens agent. För skadeproblemen i Lyonbacklinjen försvinner inte direkt och Abidal sägs även vara ett annat alternativ för herr Wenger.

Ödet får bestämma helt enkelt.

Källor: L'Equipe, francefootball.fr, dailymail.com

Egil Wingbroegil1987@outlook.comEgilWingbro2012-01-10 15:09:00
Author

Fler artiklar om Lyon

Inför Europa League: Lyon - Olympiakos
Inför L'Olympico: Lyon - Marseille