Lagbanner
Robert Popov provtränar med Schalke 04
Robert Popov

Robert Popov provtränar med Schalke 04

Robert Popov som nuvarande tillhör AJ Auxerre provtränar med Schalke 04 dom kommande dagarna och försöker imponera på Felix Magath.

Den 27 åriga makedoniern som är högerback som har kontrakt med den franska klubben AJ Auxerre, provtränar med den tyska bundesliga klubben Schalke 04 och dom nästa dagarna ska han försöka att imponera på Felix Magath.

Robert Popov gick till Auxerre i Januari 2008, men missade den största delen från förra säsongen eftersom han fick en skada. Efter återhämtningen, Popov är tillbaka på plan och är nära en stor övergång till Schalke 04. Makedoniern kommer försöka imponera på Schalkes tränare Felix Magath, men hans transfer kommer också bero på avgången av några spelare från den nuvarande Schalke truppen.

Robert Popov började sin karriär i Belasica från Strumica och flyttade till den bulgariska klubben PFK Litex Lovech år 2003 och vann den bulgariska cupen med Litex 2004. I Januari 2008 skrev han på ett 3 års kontrakt med AJ Auxerre. Robert Popov har 15 matcher spelade med det makedonska landslaget än så länge.

Källa: Macedonianfootball.com

Aleksandar Jakimovski2009-07-23 20:00:00
Author

Fler artiklar om Nordmakedonien

Gibraltar : Makedonien 0-2
Spanien  5-1  Makedonien