Genoa fortsätter att vinna i Österrike

Efter 9-0 i debuten blev det tuffare idag i en triangelmatch där tre lag var inblandade. Genoa mötte dock bara Rodengo Saiano i ett dubbelmöte.

Genoa hade inga problem att slå Val Stubai i Neustift, Österrike med 9-0 häromdagen. Desto tuffare blev det idag mot Serie C laget Rodengo Saiano med uppskattningsvis 500 åskådare runt planen i Neustift. Men enligt Gazzetta dello sport så var det ett bra test för Genoa. Detta var också en speciell match då det var en triangel match med tre st. halvlekar (45 min.) med tre lag inblandade. Genoa spelade i två av dessa och motståndet var detsamma. Rodengo Saiano spelade senare en till halvlek då mot Bresciana.

Genoa ”röd” startelva:

Målvakt: Rubinho

Försvar: Bega, Masiello, Stellini, Fabiano

Mittfält: Rossi, Milanetto, Paro

Anfall: Di Vaio, Borriello, Papa Waigo

Genoa ägde matchen men fick inte till det i sista tredjedelen. Men man kunde få med sig två mål till halvtidsvilan. Målskyttar var Di Vaio (som repade sig snabbt från sin stukning) efter en fin kross av Paro och Borriello efter fint förarbete av Rossi.

Genoa röd - Rodengo Saiano 2 - 0

Genoa ”blå” startelva:

Målvakt: Scarpi

Försvar: Rossi, Bega, Stellini

Mittfält: Garibaldi, Konko, Juric, Danilo

Anfall: Gasparetto, Figueroa, Sculli

Under halvlekens gång så gjordes tre byten. In kom bl.a. Greco istället för Rossi. Och Gasperini testade lite olika formationer mm. Figueroa visade igen att han är en klassspelare och fick göra två fina mål. Han hade även ett skott i stolpen. Genoa var mycket farligare framåt denna halvlek och Gasparetto fick även han näta efter ett fint inlägg av Greco. Den nya brassen "Fabiano kopian" Danilo imponerade.

Genoa blå - Rodengo Saiano 3 - 0

Noterbart är att inte Coppola, De Rosa, Adailton, Leon och Bovo spelade av olika anledningar.

GRADINATANORD2007-07-25 23:18:00
Author

Fler artiklar om Genoa