Inför Genoa – Catania: Borriello och Figueroa tillsammans?
Får Borriello Figueroa som anfallspartner idag?

Inför Genoa – Catania: Borriello och Figueroa tillsammans?

Genoa möter svårspelade Catania hemma på Marassi denna eftermiddag. Med avstängningar och skadeproblem kanske vi får sikta in oss på en poäng.

Genoa har både Rubinho och Milanetto avstängda. Man har även Leon, De Rosa och Wilson på skadelistan vilket resulterar att fem stycken startspelare missar matchen. Detta kanske medför att Gasperini testar ett 4-4-2 system då han inte längre har råd med att ha Figueroa på bänken. Gasperini har tidigare uttalat sig att Genoa ALDRIG kommer att spela med en fyrbackslinje hemma på Marassi. Men idag kan vi få se det, vilket vore en litet sensation. Det vore även kul att se någon debutera av Vanden Borre och Masiero som båda troligtvis börjar på bänken.

Möjlig startelva 4-4-2:

Scarpi

Konko, Bovo, Santos, Criscito

Rossi, Paro, Juric, Sculli

Figueroa, Borriello

Trolig startelva 3-4-3:

Scarpi

Bovo, Santos, Criscito

Konko, Paro, Juric, Danilo

Rossi, Borriello, Sculli

Motståndet saknar sin tongivande back Vargas och även Edusei. Men inget att jämföra med Genoas manfall. Hur som helst kommer det att bli en spännande match mot ett svårspelat Catania. Jag har svårt att tro på tre poäng efter man har andra halvlek mot Milan på näthinnan. Men värre skrällar har inträffat tidigare.

Får även ursäkta för fördröjningen denna denna införrapport, då en av redaktionens medlemmar fick lite tidsbrist en vacker februarihelg som denna.

GRADINATANORD2008-02-03 13:37:00
Author

Fler artiklar om Genoa