Inför: Udinese - Genoa
Nytt hattrick?

Inför: Udinese - Genoa

En intressant match väntar i helgen. Udinese tar emot Grifoni på hemmaplan. Genoa vill visa att man fortfarande med i racet om Uefacupen och Udinese siktar mot stjärnglans i CL. I höstas vann vi detta möte med 3-2 och tio man på planen efter ett hattrick av Borriello, så räkna med att Udinese vill ha revanch hemma på Friulli.

Detta är en tuff match som båda lagen mer än gärna vill vinna. Lagen är i ungefär lika bra form. Genoa har tre vinster, ett kryss och två förluster på sex matcher. Udinese har en vinst mindre och en förlust mer, men det ska tilläggas att de under dessa sex matcher har stött på Inter, Milan och Juventus. Dessutom gjorde Di Natale två mål borta mot Reggina förra helgen och imorrn kommer han säkert att vara sugen på mer.

Något som talar för Genoa i detta ovissa möte är Udineses lång skadelista. Mittfältet är extra hårt drabbat då Pinzi och Obodo är borta från spel. Genoa måste klara sig utan Danilo som blev utvisad mot Sampdoria. Nyförvärvet Wilson, som fortfarande inte har debuterat på grund av skada kommer inte till spel den här helgen heller. Det är en liten besvikelse då detta är en så spännande spelare som man gärna vill se i spel. Klippen från youtube talar om en mycket lovande spelare som kan bli ett namn i Serie A.

Den förväntade laguppställningen imorrn ser ut såhär:
Rubinho
Konko, De Rosa, Bovo
Rossi, Milanetto, Juric, Fabiano
Leon, Borriello, Di Vaio 

Mot tre nya poäng! Forza Genoa

Emil Carlström2008-02-23 19:55:00
Author

Fler artiklar om Genoa