Genoa - AEK Aten 1 - 0
Di Gennaro glad målskytt

Genoa fortsätter att imponera under träningsmatherna. Idag slog man AEK Aten, ett Grekiskt topplag som ligger två veckor före i förberedelserna.

Genoa slog ikväll AEK Aten med 1 - 0 och målskytt var den nya  talangen David Di Gennaro från Milan, som vi fick i samband med Borriello affären. AEK Aten ligger två veckor före i sina förberedelser inför säsongen och har hittils imponerat i sina träningsmatcher. Matchen spelades i Schwaz, Österrike inför drygt 300 åskådare.

Laguppställningar:

GENOA (3-4-3): Rubinho (1’ st Scarpi); Rossi, Biava (18’ st Amico), Ben Djemia (1’ st D’Alessandro); Mesto (18’ st Di Vaio), Milanetto (9’ st Botta), Juric (1’ st Domingo), Modesto; Sculli (1’ st Di Gennaro, 31’ st Parfait), Olivera (1’ st Greco), Palladino (1’ st Gasbarroni).

AEK (4-1-4-1): Saja; Silva (24’ st Koutromanos), Alexopoulos (1’ st Papastathopoulos), Majstorovic, Garcia Garcia (18’ st Georgeas); Rikka (36’ st Tachtsidis); Scocco (12’ st Burns), Hetemaj (12’ st Rivaldo), Kafes (22’ st Pliatskas), Zormpas (18’ st Lagos); Pavlis (18’ st Blanco). In panchina: Arampatzis. All. Donis.

Noterbart att gamla storstjärnan Rivaldo lirar för AEK Aten. Han hade även AEK Atens bästa chans. Svensk bekana Majstorovic spelade även hela matchen för sitt lag. Beppe Sculli hade Genoas bästa chans utöver målet med ett skott i ribban. Målet gjordes av Di Gennaro 15 minuter in på andra halvlek. En fantastisk strut efter ett kombinationsspel med Gasbarroni. Genoas senaste tillskott Domingo fick göra debut men allas ögon var  riktade på Papastathoupolos som kom in i andra halvlek. Han har varit nära Genoa hela veckan. Figueroa är tillbaka i träning men var inte med i dagens match.

Genoa är hitills obesegrade och har inte släppt in något mål ifall man bortser från målet Stubaital fick då man av vänskapliga skäl gav dem ett mål på övertid.