Nyheter i kort form: Preziosi hyllar Olivera
Ruben Olivera försäsongens kung tillsammans med Gasperini och Preziosi Jr

Nyheter i kort form: Preziosi hyllar Olivera

Nya spelare på väg in, Domingo en besvikelse, vilka ska spela i premiären och Olivera hyllas av presidenten.

Mercaton är inte slut än och när Di Vaio försvann så har en plats blivit ledig i truppen. Även mittfältaren Domingo har varit en besviklese och kan vara på väg tillbaka till Argentina. Spelarnamn som florarat i pressen den senaste tiden är Appiah, Pellissier, Floro Flores, Floccari, Paloschi och nu senast Palermos mittfältare Simplicio. Någon av dessa kommer troligtvis till Genoa innan fönstret stänger, men vem? Preziosi har sa i en  intervju nyligen att antingen kommer en ung talang (Paloschi?) eller en riktigt bra spelare (Simplicio?) till klubben.

***********************************************************

Olivera har dominerat TOTALT under Genoas försäsong och från att vara en backup till Figueroa kanske han nu har spelat till sig en startplats i premiärelvan. Genoas president Enrico Preziosi är mycket nöjd med Oliveras start i klubben. "Han kommer att oroa alla försvar med sin teknik och han är inte rädd för någonting. Han är en färdig spelare med perfekt karisma för den rollen han har." Preziosi tror att Olivera blir en stor sensation och med 11 mål under försäsongen, många riktiga klassmål så börjar även jag tro på något, trots Oliveras mörka historia i Italien.

Här under kan ni se fyra fina mål av Olivera mot bra motstånd:

Genoa CFC - AZ Alkmaar 3 - 1
Genoa CFC - Mantova 3 - 1

***********************************************************

Nicolas Domingo har varit en besvikelse så här långt och det verkar som om hans tid kommer bli kortvarig i Genoa då han inte har imponerat på Gasperini.

***********************************************************

Disskussionerna går heta vilka som kommer att starta för Genoa i premiären borta mot Catania. Ifall man ska tro Gasperini kommer han ställa upp med Sculli och Olivera istället för Palladino och Figueroa. Men det troliga är att han gör precis tvärt om och ställer upp med Palladino, Figueroa och Gasbarroni till höger. Mittfältet tror jag redan är klart och det kommer se ut så här: Mesto, Rossi (Milanetto avstängd), Juric och Modesto. Försvaret är nog bara en plats spikad och det är Ferrari. De andra platserna står mellan Criscito, Potenza och Biava som har överaskat hitills.

************************************************************

FORZA GENOA

GRADINATANORD2008-08-26 15:42:00
Author

Fler artiklar om Genoa