Diego Milito: "Det här är min stad, jag kommer hem"
Preziosi och Milito firar uppflyttningen till Serie A 2005 efter Militos avgörande mål mot Venezia.

Diego Milito: "Det här är min stad, jag kommer hem"

En dag har gott efter Militos övergång till Genoa och första intervjun med Genoaikonen Milito är nu gjord.

Från succé i Genoa till succé i Zaragoza till ännu en succé i Genoa? Många tror och hoppas att Milito är den frälsaren och ersättaren som vi har saknat sedan Marco Borriello vände hem till Milan. Milito är en helt annan typ av spelare men med ett ännu vassare målsinne.

Milito lovar att göra sitt bästa för Genoa. Han utropar att "Det här är min stad, jag kommer hem". Milito är mycket lycklig att få komma hem till sitt Genoa och Genua igen efter tre år i Spanien. "Det här är en ofantlig glädje för mig och min familj att vara tillbaka i Genoa, där jag alltid har gjort bra ifrån mig och jag har alltid hoppats att få återvända till en dag."

Milito visar också stor tacksamhet för Genoas president Enrico Preziosi som har jobbat stenhårt och målmedvetet för att få tillbaka sin forward som han fick akutsälja till reapris till Zaragoza när Genoa blev degraderade till Serie C.

Militos agent Fernando Hidalgo säger till Channel4: Det var överaskande att Milito hade en sådan längtan till att att återvända till Genoa, trotts att han kommer att tjäna mycket mindre pengar. Han kommer till Italien senare ikväll." 


(Milito anländer till Genua)

Milito har redan siktet inställt på Milan matchen på Marassi: "Jag tänker på Milan, vi måste vinna!"

GRANDE MILITO

Källa: goal.com, Il Secolo XIX, Channel4

GRADINATANORD2008-09-02 20:05:00
Author

Fler artiklar om Genoa