Aftonbladet ljuger
Vem är dettta?

Aftonbladet ljuger

I gårdagens Aftonbladet kunde man läsa att över 15 000 Genoafans har protesterat mot värvningen av Thomas Gravesen. Men i själva verket fanns ingen protest överhuvudtaget.

Aftonbladet är kända för att sprida osanningar omkring sig och igår var det dags igen. Marcus Leifby skriver i en artikel att citat "Uppemot 15 000 fans protesterade mot värvningen". Det verkar som han har hittat hela historien i dansk media och utan efter-forskning publicerat lögnen i Aftonbladet. 

Att hela 15 000 Genoafans skulle ha protesterat är helt befengt och de som är lite insatta kan jämföra det med Diego Militos första träningspass som följdes av 3000 fans. Det var en av de största händelsen på mycket länge i Genoa. Jag tror inte en demonstration mot ett eventuellt nyförvärv skulle locka 15 000 supporters eller på annat sätt motsatt sig värvningen.

Mina vänner i Genua är roade av artiklen och undrar närmast "Vem är Gravesen"? Ingen verkar ha en aning om denna protest. Det enda som är sant är att Gravesen har kopplats ihop med Genoa på en del fotbollsskvallersidor på nätet. That's it. Nu är detta ingen stor grej, men det är inte varje dag Genoa får sådan publicitet i Aftonbladet, då bör det rimligen vara rätt information som man går ut med.

VI ÄR GENOA 

OCH 

VEM FAN ÄR GRAVESEN?

Artiklen hittar du här.

GRADINATANORD2008-09-16 16:41:00
Author

Fler artiklar om Genoa