Genoa notiser - "Vi ska till Champions League"
Preziosi har höga mål

Genoa notiser - "Vi ska till Champions League"

Lite olika nyheter från Genoa

Thiago Motta har haft stora problem med en svår knäskada och i sommras gick han ej igenom den medicinska undersökningen hos Portsmouth. Han har nu grundligt undersökts av expertis i Milano och enligt dem är han 100% frisk och redo för matchspel om cirka tre veckor. Lovande. En frisk Motta är en stor tillgång på mittfältet. En spelare som vi saknat.

***

Kampanjen för säsongsbiljettsförsäljningen fortsätter tills nästa hemmamatch mot Roma och rekordet (23 125) från 91-92 är inom räckhåll. I helgen gick vi över 22 000 sålda biljetter och trycket verkar fortfarande bestå.

***

Genoas numera ökända president Enrico Preziosi har än en gång fått rubriker i Italien. "Jag är inte intresserad av UEFA-Cupen. Förutom Scudetton som är utom räckhåll så är det Champions League som intresserar mig. Men först måste man gå genom UEFA-Cupen, för att fansen vill se oss i Europa. Sen med tid och hårt arbete är det dags för den största tuneringen. Laget är abitiöst och ska inte bara spela för att hålla sig kvar. Vi måste i år hamna topp 10".

***

Ivan Juric är den enda spelaren som inte är i träning, men han ska vara tillbaka mot Palermo.

***

På vår förstasida kan man rösta på Genoasstörsta talang och den som för tillfället leder är en STOR överaskning. Nämligen Vanden Borre som fick 21% av rösterna tätt följd av Criscito (20%), Sokratis och Forestieri (18%). Håller du inte med, gå in och rösta.

NOI SIAMO GENOA

GRADINATANORD2008-09-17 20:55:00
Author

Fler artiklar om Genoa