Inför Inter - Genoa
Nya glädjesprång av Milito imorrn?

Inför Inter - Genoa

Ibrahimovic and company tar emot Genoa på San Siro. Hemmalaget är i otroligt bra form, överkörningen av Roma på bortaplan förra helgen talar sitt tydliga språk, men Genoa är också i bra form; 12 utav 18 poäng har man tagit på de senaste sex matcherna i ligan. Men är man tillräckligt bra för att ta poäng?

Om det är något som förbättrar våra odds något i morgondagens möte så är det våra motståndares skadelista. Figo, Maxwell, Cambiasso, Vieria och Rivas är borta. Speciellt Cambiasso kommer nog att saknas i Inter startelva, men skicklige Sulley Muntari kommer säkert att fylla tomrummet rätt så bra. Har vi tur kanske vi även slipper Zlatan, då det spekuleras i att Mourinho kommer att låta honom vila efter hård matchning den senaste tiden.

I Genoas läger finns det också skador. Här saknas Olivera, Paro, Milanetto, Modesto och Potenza, medan Rossi är tillbaka från avstängning. Laguppställningen kan mycket väl bli en 3-4-3 uppställning men, jag skulle inte bli förvånad om Gasperini ställde upp fem mittfältare som i matchen mot Viola. Mycket av Inters anfallsspel kommer från Maicons räder längs högerkanten och därför borde man täppa till där så gott det går. Här öppnas det dessutom ytor att kontra på när Inter anfaller, vilket kan leda till ett och annat farligt anfall för Genoa.

Imorgon sätts största hopp såklart till Milito: fem starter och fem mål. Förhoppningsvis kan vår formstarke hemvändare överlista Julio Cesar i målet; ett mål kan räcka!

Emil Carlström2008-10-25 17:41:00
Author

Fler artiklar om Genoa