Inför Genoa-Catania: Milito är tillbaka
Tillbaka efter skada men kommer han att få spela från start?

Efter tre raka vinster i ligan har Genoa nu chansen att utöka till fyra segrar i rad när bortasvaga Catania kommer på besök. Genoa har en fjärdeplats att försvara medan Catania behöver poäng för att inte bli indragna i bottenstriden. Med Jankovic i storform och Milito tillbaka efter skada kommer Genoa att bli en tuff uppgift för Catania.

Genoa har nu spelat till sig 35 poäng på 19 matcher i ligan och ligger två poäng över ligafemman Napoli – det är mer än vad de flesta vågade drömma om när Borriello lämnade klubben i somras. Men än är det inte dags att börja drömma om Champions League! Andra halvlek i Serie A börjar nu och som vi vet så är det nu som de flesta matcherna avgörs.

Till söndagens match saknas Juric (avstängd), Paro (skadad), Gasbarroni och Palladino, som båda genomgår rehabilitering för skada. Ett positivt besked är att Gasperini återigen har Milito till sitt förfogande, vilket konstaterades efter en undersökning tidigare i veckan, men jag tror inte att vi kommer att få se Diego från start. Dessutom, även om det känns konstigt att säga, så har Genoa klarat sig bra utan honom på sistone. Jankovic och Sculli har stått för stora insatser i anfallsspelet och Gasperini låter dem förmodligen bilda ett två-manna-anfall från start för att sedan byta in Milito någon gång under andra halvleken beroende på hur matchbilden ser ut.

Catania föll hemma mot Bologna 1-2 förra söndagen efter en mycket stökig match på Massimino. Förutom man fick Izco utvisad efter endast 37 minuters spel så blev även deras tränare, Walter Zenga, uppskickad på läktaren efter verbala påhopp på domaren. Med fem minuter kvar lyckades man reducera Bolognas ledning, detta efter att ha missat en straff tidigare i andra halvleken. Catania kom inte närmare än så och har nu förlorat fyra av de fem senaste matcherna. Dessutom har man så här långt inte vunnit en enda match på bortaplan denna säsong.

Jag tippar att matchen slutar 3-0 till Genoa. Jankovic trycker dit första, Sculli andra och sedan kommer Milito in och sparkar in det tredje!