"Milito kanske lämnar för Inter" - Preziosi
Till Inter i sommar?

"Milito kanske lämnar för Inter" - Preziosi

Diego Milito har inte bara blivit populär i Genoa utan även i hela fotbollsitalien. Nu medger Genoas president Enrico Preziosi att Inter rycker i Argentinaren.

Diego Militos återkomst i Serie A har hittills varit en ren succé. Sexton mål har han gjort vilket har fört Genoa till en imponerande femte plats i ligan - endast en poäng från en kvalplats till Champions League. 

Men nu berättar vår president Enrico Preziosi det som ingen grifoni vill höra - Inter vill ha Milito. Enligt Preziosi kom ett megabud från Inter redan i januari men, som han uttrycker det själv, han kunde inte acceptera det eftersom det skulle göra supportrarna överhört besvikna. Samtidigt varnar han för att Inter inte verkar ha gett upp anfallaren och att en övergång under sommaren inte vore omöjlig. 

Personligen tror jag att mycket hänger på hur Genoa avslutar sin säsong. Om vi skulle ta en kvalplats till CL eller UEFA cupen så ökar chanserna att behålla Milito betydligt. Han börjar komma till åren nu och vill förmodligen spela i fotbollens absoluta finrum, men samtidigt känns det som att han är den lojala typen som är svår att locka med stora pengar. 

Hur detta slutar får vi veta i sommar, jag tror och hoppas att han stannar. 

FORZA GENOA

Källa: Channel4.com

Emil Carlström2009-02-20 16:13:00
Author

Fler artiklar om Genoa