Siena – Genoa 0 – 0: Strålande målvaktspel och ännu ett felaktigt bortdömt Militomål
Rubinho spikade igen och Milito blev bortdömd igen!

Siena – Genoa 0 – 0: Strålande målvaktspel och ännu ett felaktigt bortdömt Militomål

Genoa var ännu en gång värda att gå segrande ur en match då Milito hade ännu ett bortdömt offsidemål samt Palladino en projektil i stolpen samtidigt som Rubinho spikade igen sin kasse.

Genoa åkte tillsammans med en stor klack till grannregionen Toscana med en klar målsättning. Åka hem med alla tre poäng. Nu blev det inte så, mycket tack vare ännu ett felaktigt bortdömt offsidemål av Milito i första halvlek. Jag vet inte exakt hur många mål han har fått bortdömda under säsongen, men det är garanterat över fyra mål. Juve borta, Lazio borta, Siena borta osv.

Genoa startade med 3-4-3:

                    Rubinho

Biava         Ferrari          Bocchetti

Rossi      Motta    Juric       Criscito

Mesto          Milito        Jankovic


Siena var det bättre laget under första halvlek, men Rubinho var stabil i Genoas mål. Genoas bästa chans var Militos omnämnda bortdömda mål. I Slutet av halvleken hade Maccarone en bra chans som Rubinho kunde avvärja.

Genoa tog över spelet i den andra halvleken och Palladino hade den bästa chansen då han i den 85:e spelminuten prickade stolpen med ett hårt skott.

Genoa har bara tre poäng kvar till 48, vilket var slutsummeringen för förra säsongen. Man har alltså 11 omgångar på sig att förbättra debutsäsongen i Serie A och först ut, nästa hemmamatch är mot den fula elefanten Inter. Jag längtar redan!

Det kanske blir Europa cupfotboll igen för Genoa sedan man blev utslagna den April 1992 i Amsterdam av Ajax.

11 omgångar kvar!

GRADINATANORD2009-03-02 12:30:00
Author

Fler artiklar om Genoa