Inför: Genoa – Udinese: Ska Genoa fortsätta störa etablissemanget?
Gradinata Nord!

Inför: Genoa – Udinese: Ska Genoa fortsätta störa etablissemanget?

Genoa tar emot Udinese, ett Udinese som i veckan slagit ut Zenit ur UEFA-Cupen och förhoppningsvis har sega ben när man springer in på Marassi, Genoasbunker!

Genoas tränare Gasperini har tagit ut följande trupp till matchen:

Målvakter: 1 Lamanna, 83 Rubinho.

Försvarare: 25 Biava, 26 Bocchetti, 13 Ferrari, 15 Sokratis, 3 Terigi.

Mittfältare: 45 Costantini, 4 Criscito, 28 Juric, 20 Mesto, 77 Milanetto, 23 Modesto, 7 Rossi.

Anfallare: 42 Ferraro, 22 Milito, 11 Olivera, 10 Palladino, 14 Sculli. 

Genoa:
Det rödblå laget hade flera tuffa avstängningar förra veckan i den svåra borta matchen mot Cagliari men lyckades ändå få med sig tre viktiga poäng hem. Nu är Biava och Ferrari tillbaka, två viktiga kuggar i försvaret. Tyvärr är lagets spelmotor Thiago Motta skadad och missar matchen. Det är hans gamla knä som krånglar men skadan ska inte vara allvarlig. Den rutinerade duon Juric och Milanetto för därmed fortsatt förtroende som innermittfältare. Övrigt kan man se att Gasperini fortsätter ge unga spelare förtroende och får vara med i truppen. De jag tänker på är: Costantini, Terigi, Lamanna och Ferraro. Ingen lär dock få någon speltid.

Udinese:
Udine kommer från en tuff match i UEFA-Cupen mot Zenit där man lyckades avancera. Men kan laget få ett bakslag på Marassi? Spelarna tog ut sig maximalt mot Zenit medans Genoas är utvilade. Gazzettan tror även att man kommer vila flera tongivande spelare som Quagliarella, Di Natale och Inler. Ifall det stämmer är det bara att tacka och ta emot. Men vilka än Udinese ställer upp med så kommer det bli en svår match för Genoa.

Ska Genoa fortsätta mot en Champions League plats och störa ordningen i toppen eller falla tillbaka dit man enligt de flesta(?) hör hemma? 

GENOA MOT EUROPA?

GRADINATANORD2009-03-21 21:40:00
Author

Fler artiklar om Genoa