EXTRA: Milito skadad *uppdaterad*
Nej, inte du, inte nu...!

EXTRA: Milito skadad *uppdaterad*

Genoas skyttekung och viktigaste spelare Diego Milito blev skadad under Argentinas 4-0 seger över Venezuela i helgen.

Genoas officiella hemsida kommer med den hemska nyheten med Genoaögon sett att Diego Milito blir borta i tre veckor. Genoas tränare Gasperini: 

"Det är en skam för vi alla vet att Diego är en viktig spelare för oss. V får inte bli distraherade utav detta utan titta framåt. Milito har en muskel skada och blir borta runt tre veckor".

Uppdaterat i blått:

När nyheten om Militos skada kom var det som Genoa familjen fick en gemensam käftsmäll. Våran viktigaste om mest populärare spelare är skadad och blir borta runt tre-fem veckor. Diego fick en muskelskada i sitt högra lår under matchen mot Venezuela där han byttes in mot Aguero. Troligtvis handlar det om en bristning på baksidan av låret. Milito själv tror inte skadan är så allvarlig men läkarna är inte lika optermistiska. Det oroväckande är att derbyt mot cyklisterna från förorten är om fem veckor. Ska derbydödaren "Il Principe" hinna bli frisk till denna ytterst viktiga match? Skadan kom mycket olägligt då Genoa har guldläge på fjärdeplatsen och CL-kval. De återstående nio matcherna är de troligtvis viktigaste i Genoas anrika historia.

Ersättaren bli troligtvis Olivera men även Jankovic, Sculli och Palladino kan spela på Militos position. En intressant sak är att under Militos förra skadefrånvaro vann Genoa ALLA sina tre matcher mot Chievo, Torino och Lecce. En repris vore fint!
   

Källa: www.genoacfc.it

GRADINATANORD2009-03-31 12:50:00
Author

Fler artiklar om Genoa