Motta och Milito till Inter?
Motta kan bli en försäljningssuccé!

Motta och Milito till Inter?

Genoas två klart bästa och viktigaste spelare kan vara på väg till Inter.

Genoa har gjort succé i årets Serie A och med det innebär stort intresse för sina spelare. De spelare som drar mest intresse är Thiago Motta och Diego Milito.

Diego Milito vara eller icke vara i Genoa nästa säsong har många spekulerat i. Men jag är nästan säker på att han kommer lämna klubben oavsett ifall vi når CL eller inte. En stor faktor är hans lön som är mer än dubbelt så stor som den näst bäst betalda spelaren. Sen kan en liten klubb som Genoa inte tacka nej till bud runt 20-25 milj euro för en 29 åring.

När det gäller Thiago Motta som har varit fantasiskt bra på Genoas mittfält. En ledare, bollvinnare, målgörare och spelfördelare i en och samma spelare är ovanligt. Men Motta har det mesta han besitter även ett brutalt huvudspel offensivt som defensivt. I Motta har Genoa gjort en makalös affär då han kom på free transfer till Genoa efter att ha haft stora skadeproblem. Nu står alla storklubbar i rad för att köpa den gamla Barcelonaspelaren och enligt Tuttosport har redan Genoa fått bud upp mot 25 milj euro för spelaren från Inter. Säljs Motta måste det vara en av århundradets bästa affärer. Själv hoppas jag på både Milito och Motta i nästa års Champions League oavsett vilka pengar fotbollseuropa hostar upp.

Spännande fortsättning väntar...!

GRADINATANORD2009-04-21 19:15:00
Author

Fler artiklar om Genoa