Genoa vann Coppa Italia Primavera
Fest på Marassi!

Genoa vann Coppa Italia Primavera

Genoa gjorde det omöjliga och vände ett 2-1 underläge från den första matchen i Rom till seger utan fyra av sina viktigaste spelare.

Genoa var på förhand ett slaget lag utan sina stjärnspelare Costantini (avstängd), El Shaarawy  till höger på bilden (landslag), Perelli,  Terigi (skadad). Sen saknade man även  Torre och Rondinara. Sex spelare borta och de fyra första var givna i startelvan. El Shaarawy har redan debuterat som 16 åring i Serie A i år och väntas bli en riktig storspelare och Arsenal är redan nu ute efter hans namnteckning, men han värderas mycket högt ca £5-6. Costantini är lagetskapten och Perelli en stor anfallstalang som dock har varit avstängd för att han använt sig av droger. Terigi är kanske vår bästa primaveraförsvarare och har suttit på bänken i Serie A ett flertal gånger.

Målskytt var en Genoas spelare från Ghana, Boakye och  bakom 2-0 målet låg Cofie,  ett mål som räknades som ett självmål. Båda spelarna var båda inbytta i matchen. Även Cofie har haft erfarenhet av A-lagstruppen.

Det var även fantastiskt att få höra namnet "Signorini" eka ut ut ur Marassis högtalarsystem igen...hoppas Signorini Jr blir lika älskad som sin far!

Mer info och bilder  följer...

GRADINATANORD2009-05-08 07:30:00
Author

Fler artiklar om Genoa