Preziosi: ”Crespo 99,9% Genoa”

Preziosi: ”Crespo 99,9% Genoa”

Den gamla storspelaren Hernan Crespo var länge på väg mot Viola, men nu har Preziosi lagt sitt bud.

Crespo som både Fiorentina och Napoli varit ute efter verkar till slut bli Militos ersättare i Genoa. För några månader sedan så sa Preziosi att Genoa inte hade råd med Crespos lönekrav, men nu låter det annorlunda då den 33 årige Crespo har blivit erbjuden ett tvåårskontrakt.

Preziosi: ”Hernan Crespo är 99,9 en Genoa spelare. Han har inte skrivit på några papper än, men vårt möte verkligen imponerade på mig”.

Genoa har även köpt Sergio Floccari och Robert Acquafresca från Inter men samtidigt sålde man Milito och Motta. Vart Acquafresca hamnar bestäms på måndag då Preziosi kommer att möta spelaren. Men allt är i Genoas händer men mycket talar för att han blir utlånad då flera klubbar står i kö. Men ifall han vill bli en startman i Genoa så spelar Genoa 60 matcher nästa säsong i Europa och Italien och det finns alltid en plats för alla meddelar Preziosi. Preziosi har vidare även lovat fansen att Genoa ska vara starkare nästa säsong och även Gasperini försvarar försäljningarna av Milito och Motta.

”Vi måste värdera våra spelare och föra in pengar till klubben för att köpa nya spelare. Det är det vi måste göra för att bli ett starkare lag. Det är inte enkelt men det är upp piggande”.

Preziosi avslutar med att han är mycket nöjd med att ha rättigheterna till Acquafresca och att han fått mycket pengar för att spendera på nya spelare. 

Källa:
Channel4
goal.com

GRADINATANORD2009-05-23 00:19:00
Author

Fler artiklar om Genoa