Preziosi kommer inte be om ursäkt
En man med den kända Italienska passionen!

Preziosi kommer inte be om ursäkt

Ordkriget efter matchen Genoa - Parma och här på SvenskaFans fortsätter.

Ni har alla följt den dåliga såpan mellan Preziosi vs Panucci efter deras respektive lags möte i söndags. Det hela känns en aning uppförstorat och jag hade tänkt att släppa ämnet. Men nu blir man nästan tvingad att publicera Preziosis svar på Panuccis hot om rättsliga åtgärder.

Jag kommer inte be om ursäkt. Jag har ingen dålig utbildning. Jag har passion, men jag har aldrig varit i slagsmål med någon. Panucci kom i söndags och satte upp ett finger i mitt ansikte så jag puttade iväg honom."

Preziosi bryr sig inte om att Panucci hotar med domstol.

”Vi måste ha tillit till vad polisen och vad vittnena har berättat.”

Själv tror jag det inte var något allvarligt och inget som kommer att rendera i några bestraffningar på något sätt. Panucci är nog extremt bitter för att han inte fick avsluta sin karriär som planerat i Genoa. Att han skulle slå av huvudet på "leksakskungen" med en av hans leksaker var både en rolig kommentar och en idiotisk kommentar. Sen var Preziosi nog inte på bästa humör när hans kända ovän Tommaso Ghirardi hade sökt upp Preziosi framför media och triggat upp stämningen. Preziosi vill inte ha något med Ghirardi  att göra och det visste givetvis Ghirardi.

End of story…please!

GRADINATANORD2009-12-09 23:05:00
Author

Fler artiklar om Genoa