Lazio – Genoa: Huvudet var kvar i Genua
Ingen bra dag för Bocchetti. Utvisad och otajmad!

Lazio – Genoa: Huvudet var kvar i Genua

Genoa åkte till Rom denna söndag för att spela hem poäng. Men allt för många spelare hade redan huvudet någon annanstans och utan huvud kan man inte spela fotboll.

Genoa åkte till Rom för att försöka spela hem några poäng hem till Genua. Genoa möter Valencia på torsdag och det var nog många spelare som redan hade den matchen i huvudet när man tågade in på planen på Olympico. Det skulle visa sig bli en total genomklappning spelmässigt med mängder av tappade bollar och tekniska misstag.

Genoa ställde upp med:

                      Scarpi

       Biava – Moretti – Bocchetti 

   Rossi – Juric – Milanetto – Criscito

          Palladino – Sculli – Mesto


Bocchetti var ett frågetecken innan matchen och Amelia fick värma bänken. Han kanske inte är helt hundra trots allt?


Första halvlek
Första 45 minuterna var riktigt tråkiga. Mest spel på mittplan och få spelare som följde med i anfallen. Det var många tappade bollar och felpass. Annars jämt spel med två chanser för Genoa och fyra för Lazio. Rossi och Sculli för Genoa och Zarate, gånger tre för Lazio. På hans andra chans var ett misslyckat inlägg som Scarpi lyckades nå. Det såg verkligen ut som om bollen var på väg in i mål men Scarpi lyckades gräva ut bollen i luften på något sätt. Sen kom målet från ingenstans precis när man nästan höll på att somna stormade Kolarov fram på vänsterkanten där han mötte en stillastående Moretti. Där visade Moretti att han har en hel del svagheter i sitt spel. Kolarov kom fri från kanten men skjuter bollen lågt hårt  i det bortre hörnet. 1-0 till hemmalaget. Mycket mer händer inte förens det är halvtid. Gasperini verkar göra byten direkt i andra. Palacio?

Andra halvlek
Palacio fick som jag trodde förtroendet direkt i andra. Han byter av Mesto som mest har käkat gräs och stoppat upp spelet idag. Sen så droppar mina barn in efter ett luciatåg och jag för avbryta streamen vilket nu i efter hand var lika bra det. Genoa hade förvisso en nick i stolpen men överlag var detta en stor fet underprestation av de flesta och i vissa fall totala genomklappningar vilket Salks betygsättning under bevisar.

Forumräven ”Salks” betyg:

Scarpi 5.5

Biava 5.5, Moretti 4.5, Bocchetti 4.5

M.Rossi 6, Milanetto 6 (Zapater 5), Juric 5.5, Criscito 6.5

Palladino 5 (Sokratis IB), Sculli 5.5, Mesto 4 (Palacio 5.5)

DOMARE: Sig. Celi 6

Glöm denna match och fokusera på Valencia på torsdag men det har vissa spelare tydligen redan börjat med…!

GRADINATANORD2009-12-13 18:45:00
Author

Fler artiklar om Genoa