Inför Milan – Genoa: Suazo ska sänka Milan
Vem ska göra målen denna gång?

Inför Milan – Genoa: Suazo ska sänka Milan

Två offensiva lag möts på Marassi efter uppehållet. Genoa går för seger som vanligt.

Genoa har blandat och gett men nu är det upp till bevis. Man måste göra bra ifrån sig mot Milan. Ligan är extremt jämn och med fler förluster kommer det bli en tung vår för Genoa. David Suazo kommer garanterat att starta matchen efter att ha imponerat i veckans träningsmatch och hyllats i pressen av Gasperson. 

Gasperini ser redan honom som en av lagets viktigaste spelare. I matcher där Genoa blir tillbakapresseda känns Suazo som ett bra alternavit. Matcher där Genoa för spelet känns Crespo som ett bättre alternativ. Nä, jag vet inte. Ingen vet vad Suazo står  någonstans. Kommer bli extremt spännande att se.

Genoa saknar Jankovic, Kharja, Papastathopoulos och Palladino som alla missar matchen pga skador. Bocchetti är avstängd.

Genoas trupp till matchen:

PORTIERI: 32 Amelia, 1 Russo, 73 Scarpi.

DIFENSORI: 25 Biava, 4 Criscito, 16 Esposito, 13 Fatic, 24 Moretti, 35 Polenta, 40 Tomovic.

CENTROCAMPISTI: 28 Juric, 20 Mesto, 77 Milanetto, 23 Modesto, 7 Rossi, 21 Zapater.

ATTACCANTI: 9 Crespo, 8 Palacio, 14 Sculli, 19 Suazo.

Milan är klara favoriter med sin mäktiga offensiv. Men de är långt ifrån omöjliga att slå. Dock hoppas jag att Genoa har tränat försvarspel, organisationsspel, uppspel och avslut under uppehållet. Allt det Genoa har varit usla på i år.

Ursäkta för denna snabbt ihopskrivna text. Men jag lovar djupare analyser efter matchen imorgon ifall jag hinner hem i tid. Ska på bio och se Luftslottet...men jag blir nog lika besviken som vanligt när man har läst böckerna som är så fantastiska.

FORZA GENOA!

GRADINATANORD2010-01-05 23:05:00
Author

Fler artiklar om Genoa