Genoa - Udinese 3-0: Spelarbetyg
Tummarna upp för Sokratis idag

Genoa - Udinese 3-0: Spelarbetyg

Genoa gjorde en en stabil insats utan att övertyga mot ett svagt och uddlöst Udinese.

Efter den snöpliga poängtappet mot Juventus senast väntade idag Udinese hemma på Marassi. Hos Genoa var flera spelare tillbaka från skador t.ex: Jankovic och Palacio. Udinese var oerhört bleka och skapade ingenting framåt. Det var närmare 4-0 än en Udinese reducering. 

Här är betygen:   

Marco Amelia 6
Hade inget att göra på hela matchen. Plockade dock ner några inlägg och sög in ett par långskott utan problem.

Sokratis 6,5 
Mycket bra match (speciellt första halvlek) av Sokratis som oftast hade Di Natale att tampas med. Är även en frisk fläkt framåt. Har ett bra driv i steget och kan bli en riktigt bra Serie A back. 

Dario Dainelli 6,5
Dainelli fortsätter att vara stabil i Genoa. Dainelli har nu flera matcher på raken som han har varit mycket bra och han har faktiskt fixat Genoas usla försvarsspel med sin rutin och placeringsförmåga. Men han är fortfarande rätt stabbig. 

Emiliano Moretti 6
Gjorde en match utan några stora misstag. Känns trygg och säker med bollen.


Domenico Criscito 5,5
Formsvackan fortsätter och det är inte alls den Criscito som vi har blivit bortskämda med i år.

Marco Rossi 6
Ännu en bra match för Rossi, men inte alls lika offensivt farlig som tidigare men som vanligt ett fantastiskt arbete över hela planen. Serie A:s största lungor?

Alberto Zapater 6,5
En imponerande insats av Zapater som styrde och ställde på mitten med ett kontrollerat och precist passningsspel. På väg mot höstformen?

Beppe Sculli 6,5
Gör en fantastisk första halvlek där han vänder och skjuter i samma rörelse och på returen gör Aquafresca 1-0. Vinner alla dueller och kommer ofta till inlägg. Snälla Prez, skriv nytt kontrakt med Sculli!

Giandomenico Mesto 5
Mesto var under första halvlek usel och missade allt han tog för sig. Allt från lätta passningar på några få meter och tekniska misstag. Spelade upp sig lite i andrahalvlek men även Mesto är ur form.

Rodrigo Palacio 5,5
Även Palacio misslyckas med allt till en början, men hans aviga stil och snabbhet gör att han ibland skapar viss oreda. Var på rätt ställe och nickade in 3-0 målet. Blev utbytt direkt efter.

Robert Acquafresca 6
Vad ska man säga? Är egentligen väldigt osynlig och vek och har svårt att suga in bollar och fördela. Men trots det gör han två mål och det är även han som orsakar straffen. En gubben i lådan anfallare.

INBYTTA SPELARE

Bosko Jankovic 6
Gör flera bra grejer på den lilla tid han fick. Nära att bli målskytt med en kanonskott som strök kryssribban.
 
Salvatore Bocchetti 6
Bocchetti gjorde även han ett piggt inhopp.


David Suazo -
Spelade för kort tid


GRADINATANORD2010-02-20 21:50:00
Author

Fler artiklar om Genoa