Rafinha nära Genoa
Genoa nästa?

Rafinha nära Genoa

Enligt den trovärdiga och mycket kompetenta Genoasidan pianetagenoa1893.it är eller har Genoa redan knytit till sig den yttersta eftertraktade ytterbacken från Schalke.

Genoa har chockat på mercaton tidigare med Diego Milito och Thiago Motta och nu verkar man göra det igen då Rafinha redan är klar till sommaren enligt den kända Genoasidan. Den 24-åriga brassen vantrivs i Schalke och har varit lite av ett problembarn. Han kom bland annat för sent till träningen efter vinteruppehållet. Men nu när Rossi har varit äckligt bra som innermittfältare öppnas nu en stor lucka på Genoas högerkant och spelaren som ska fylla luckan är alltså Rafinha som både Real Madrid och Juventus har sucktat efter. Brassen har spelat för Brasilien i OS och har även representerat A-landslaget.

Genoa har sedan tidigare kontrakterat Gergely Rudolf på free transfer till sommaren.  Pianetagenoa1893.it skriver att även Felipe Lopes från CD Nacional de Madeira är klar till sommaren. Lopes är en vänsterfotad mittback, född 87. 

GRADINATANORD2010-02-19 19:12:00
Author

Fler artiklar om Genoa