Officiellt: "The Mystery Man" Hallenius är klar
Byter vitt och grönt mot rött och blått, en klar förbättring!

Officiellt: "The Mystery Man" Hallenius är klar

Sent på onsdags kvällen meddelade Hamamrby på sin hemsida att Hallenius nu för andra gången är klar för Genoa.

Denna gång verkar det som om alla papper är påskrivna. Vad som hände med de åtta miljonerna som skulle till någon skum advokatbyrå vet ingen då hela affären, av förståliga skäl har blivit sekretessbelagd. Enligt Aftonbladet har Hallenius även blivit lite billigare då han gått från att kosta runt 23 miljoner kr till 17 miljoner. GRAZIE!

Detta kan man läsa på Hammarbys hemsida:

"Linus Hallenius övergång från Hammarby Fotboll till italienska Genoa CFC är helt klar. Klubbarna undertecknade avtalen sent på onsdagskvällen och överenskommelsen innebär bland annat att Linus Hallenius kommer att representera Hammarby resten av säsongen innan han flyttar till Serie A."

För Hammarby som klubb var nog denna affären den enda räddningen och förhoppningsvis har man lärt sig en läxa av denna cikus, som för oss utomstånde har varit ganska underhållande.

För Hallenius själv är det givetvis en dröm att få komma till Italiens äldsta om mest anrika klubb. Till Aftonbladet säger han så här:

– Nu är jag skitglad för att affären har gått igenom. Det ska bli fantastiskt att få tillhöra en serie A-klubb. Men känns riktigt tråkigt att det funnits personer som försökt sätta stopp för affären på grund av egna intressen"

Linus syftar på Henrik Wesslén som tidigare blev av med sin post som ordförande i Hammarbys styrelse.

I Genua har denna affär inte varit intressant över huvud taget. Är som natt och dag ifall man jämför  uppståndelsen i media mellan länderna. Men nu verkar vi fått reda på vem som är "The Mystery man". Ja, Genoas president sa så här får någon vecka sedan: 

"Jag är också övertygad över att jag kommer värva en extraodinär talang, som enligt mig kommer göra otroliga saker. Men jag vill inte avslöjja hans namn än...".

Tidningarna i Italien döpte man spelaren till "The Mystery Man". Jag döper honom till Linus Hallenius!

Välkommen igen Linus! 

GRADINATANORD2010-09-02 08:43:00
Author

Fler artiklar om Genoa